Over de Selectie - de Selectie

over de selectie

wij zijn recruitment specialisten. topspelers in werving en selectie. en wij staan klaar om opgesteld te worden.
jij bepaalt wat jij nodig hebt en wat past bij jouw team. we spelen in de kleuren van jouw club en alleen wanneer jij dat nodig hebt.

De Selectie levert recruitment en recruitmentmarketing power op maat. wat is er al aanwezig in jouw organisatie? wij vullen dit aan met de spelers en tools die ontbreken en nodig zijn. samen gaan we de strijd op de arbeidsmarkt aan en samen winnen we de wervingswedstrijd!

DeSelectie-Wielershirt-back

holistische aanpak

Wij geloven in een holistische recruitment aanpak. Een vacature staat nooit op zichzelf. Onze holistische visie gaat uit van het principe dat alles met elkaar is verbonden. De vacature, het team, de organisatie, de concurrentie. De kandidaat, de doelgroep, de marketing en communicatie. De voorwaarden, het proces, de procedure. Het geheel is een systeem en in een systeem is alles met elkaar verbonden. Wij geloven dat voor een optimaal resultaat - en zoveel mogelijk invloed op dit resultaat - het belangrijk is om dit systeem als geheel te benaderen. Wij noemen dit “het totale-recruitment-principe”.

het ‘totale-recruitment-principe’

Wij werken volgens het ‘totale-recruitment-principe’ en laten niets aan het toeval over. De Selectie levert recruitment op academisch niveau, elke opdracht begint bij ons met een onderzoeksvraag. Dankzij onze holistische aanpak en een goed doordacht en uitgewerkt proces leveren wij maximale toegevoegde waarde in elke situatie bij ieder wervingsprobleem.

de regie terug

Wij werken met jou samen. We spelen in jouw team en in jouw shirt. De Selectie vult jouw team alleen aan daar waar nodig is en heeft als doel op de langere termijn steeds minder nodig te zijn. Want jij wil zelf de regie hebben over jouw werving.

elke dag beter

De Selectie staat voor continue blijven ontwikkelen, elke dag beter worden en alles geven voor een goede prestatie. Wij leren en ontwikkelen samen met onze klanten, waardoor wij de paradox “beter, sneller én goedkoper” mogelijk maken.

maatschappelijk betrokken (MVO)

circulair recruitment

De Selectie is de eerste organisatie in Nederland die circulair recruitment introduceert. Wij noemen dit samenwerven. De Selectie stimuleert met dit initiatief de samenwerking in de regio en geeft op een creatieve manier invulling aan duurzaam recruitment en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met samenwerking, openheid, transparantie als basis maakt dat deze vernieuwende en verfrissende recruitmentaanpak zeer laagdrempelig, voordelig én effectief is. Circulair recruitment zet de wereld van werving van personeel op z’n kop!

DeSelectie-CirculairRecruitment

talentontwikkeling en topsport

De Selectie is partner en supporter van stichting Talent United. Ook deze club werkt op basis van verbinding, samenwerking, kennisdeling en levert begeleiding op maat om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en de prestaties van jonge topsporters.

De Selectie biedt de stichting onderdak en levert al sinds de oprichting een substantiële bijdrage aan de operationele activiteiten van de stichting.

talent-united
jouw recruitment marketing team