Smart recruitment - de Selectie
Smart Recruitment
DeSelectie-Voetbal-yellow-front

smart recruitment

hoe gaat smart recruitment in zijn werk?

Wij stellen een recruiter uit ons team beschikbaar die zich tijdelijk vastbijt in jouw vacature(s). Wij werken en werven als jouw collega’s en gaan uit naam van jouw bedrijf of organisatie de arbeidsmarkt op. Dat is niet alleen prettig voor onze samenwerking, maar vooral voor “onze” potentiele collega’s. Allereerst kijken wij samen met jou naar de organisatie en de vacatures en maken een grondige analyse van de arbeidsmarkt. Bij De Selectie zetten wij alleen de spelers en tools in die nodig zijn in jouw team en in jouw situatie. Voor de werving heeft onze recruiter (jouw tijdelijke collega) altijd de beschikking over nagenoeg alle, en meest actuele, wervingsmiddelen. Met Smart Recruitment ben jij verzekerd van een professioneel en gestroomlijnd werving en selectietraject tot wij samen jouw vacature(s) succesvol hebben ingevuld.

wat betekent smart recruitment voor jou en jouw organisatie?

Met Smart Recruitment krijg je niet alleen een goede recruiter in jouw team, je krijgt ook alle beschikbare wervingsmiddelen tot jouw beschikking, Hierbij kun je denken aan de inzet van alle bekende cv-databases, maar ook gerichte campagnes op sociale media en vacatureplaatsingen op jobboards en vacaturesites die uit naam van jouw organisatie komen. Onze professionele aanpak draagt bij aan het vinden van betere kandidaten in een korter tijdsbestek. Bovendien kiezen de nieuwe collega’s er bewust voor om bij jou in dienst te treden, zonder bemiddeling van tussenpersonen. Met Smart Recruitment ben jij verzekerd van een professioneel en gestroomlijnd werving en selectietraject en wordt jouw recruitment volledig ontzorgd tot wij samen jouw vacature(s) succesvol hebben ingevuld.

wanneer is het interessant om smart recruitment in te zetten?

Jij hebt jaarlijks een aantal lastige vacatures binnen jouw bedrijf of organisatie. Je krijgt deze niet zelf ingevuld, maar het is onvoldoende werk om een recruiter voor aan te nemen. Je bent dus afhankelijk van de factor geluk of de kandidaten van externe werving en selectiebureaus. Herkenbaar? Dan is Smart Recruitment vanaf nu dé oplossing voor jou. Voor die vacatures die lastig tot zeer lastig invulbaar zijn is Smart Recruitment de oplossing die jou alle slagkracht geeft van een eigen recruitment afdeling zonder de vaste en vaak hoge kosten die zo’n afdeling met zich meebrengt.

jouw recruitment marketing team