Recruitment Process Outsourcing (RPO) - de Selectie
DeSelectie-RPO-RecruitmentProcessOutsourcing
DeSelectie-Voetbal-Oranje-back

recruitment process outsourcing (RPO)

hoe gaat recruitment process outsourcing in zijn werk?

Allereerst werken wij met een heldere prijs per vacature. Zijn er tijdelijk minder vacatures? Dan staan hier uiteraard lagere (of geen) recruitmentkosten tegenover. Wij werken en werven als jouw collega en gaan namens en uit naam van jouw bedrijf of organisatie de arbeidsmarkt op. Voor elke vacature starten we vanuit een grondige analyse van de organisatie behoeften en brengen we op basis daarvan de volledige (lokale/regionale) arbeidsmarkt in kaart. Vanuit die analyse bespreken wij onze aanpak met alle betrokkenen en maken wij afspraken over de gewenste samenwerking. Niet alleen extern zijn wij goed zichtbaar, ook voor de interne collega’s zijn wij aanwezig. De recruiters geven ons gezamenlijke selectietraject (de sollicitatieprocedure) op zo’n manier vorm dat deze voor alle betrokkenen als zeer prettig wordt ervaren. Wij verzorgen wekelijks een heldere rapportage voor alle teamleden die betrokken zijn bij de werving en borgen in onze systemen en processen alle AVG-wetgeving. Onze recruiter(s) werken op basis van jouw situatie en zijn aanwezig afhankelijk van de behoefte.

wat betekent recruitment process outsourcing voor jou en jouw organisatie?

Het resultaat van recruitment process outsourcing is dat jij sneller en betere kandidaten vindt tegen lagere kosten. Mensen gaan bewust voor jouw organisatie kiezen, waardoor ze ook langer bij jou blijven. Het volledige werving- en selectie traject is gericht op het invullen van de vacature in de eerste of tweede maand van de wervingsperiode, voor de meeste bedrijven of organisaties met uitdagende vacatures is dit flink sneller dan zij gewend zijn. Met recruitment process outsourcing wordt jouw team versterkt met een of meerdere professionele recruiters die alle tools tot hun beschikking hebben en worden ondersteund door recruitment marketeers. Daarbij kun je denken aan de inzet van alle bekende cv-databases, maar ook campagnes op sociale media en vacatureplaatsingen op jobboards en vacaturesites. Wij doen meer dan het invullen van jouw vacatures, wij werken ook aan jouw naamsbekendheid en versterken jouw positie op de arbeidsmarkt. Wij werken uit naam van jouw organisatie, want wij spelen voor jouw team.

wanneer is het interessant om recruitment process outsourcing in te zetten?

Jij hebt jaarlijks tussen de 10 en 80 vacatures binnen jouw bedrijf of organisatie die je niet zonder een interne of externe recruiter kunt invullen. Met het inzetten van een vaste recruiter ben je minder flexibel en met het inzetten van werving & selectiebureaus zit je vast aan hoge kosten en bouw je niets op. Je wil natuurlijk wel de juiste mensen aan jouw team toevoegen en vacatures niet te lang open laten staan. Recruitment process outsourcing van De Selectie is de oplossing die jou alle slagkracht geeft van een eigen recruitment afdeling zonder de vaste en vaak hoge kosten die zo’n afdeling met zich meebrengt. Een verademing!

jouw recruitment marketing team