Stagiair bij De Selectie: Positieve Ervaringsverhalen - de Selectie

Stagiair (gezocht!) bij De Selectie: Marri-Lotte en Lisanne vertellen

stagiair bij De Selectie

Stagiairs gezocht! Hoe is het om stagiair te zijn bij De Selectie? Marri-Lotte Dubbeldam deed dit jaar haar afstudeerstage bij De Selectie Zwolle. Lisanne Bakker deed ook haar afstudeerstage bij De Selectie maar dan in Hoorn. De dames delen graag hun positieve ervaringen. Marri-Lotte:

Iedereen is zo enthousiast en zo vrolijk en iedereen vindt z’n werk zo leuk, dus het is echt heel fijn om hier te werken. De mensen zijn zo leuk en de uitstraling klopt ook met hoe het in het echt is.

Stagiair bij De Selectie betekent vrijheid en verantwoordelijkheid

Marri-Lotte deed vier dagen per week onderzoek en werkte een dag mee in het team. De student Commerciële Economie van de Hogeschool Windesheim liep gedurende een periode van twintig weken mee bij De Selectie voor haar studie Marketing Management. Marri-Lotte had tot dusver nooit iets met recruitment gedaan maar het bedrijf sprak haar erg aan.

De Selectie is een ambitieus, sportief en vooruitstrevend bedrijf. Ik heb een onderzoek uitgevoerd voor De Selectie Recruitment Academy – de opleiding bij De Selectie – en ik ben erg dankbaar voor deze leuke uitdaging.

Het samenwerken, de ambitie, de vlotte uitstraling

Dezelfde dag nog werd ze gebeld nadat ze had gesolliciteerd. Via LinkedIn kwam Marri-Lotte in contact met De Selectie. Ze ging op gesprek en daar werd echt de tijd voor genomen door Barry.

Het was ook een superleuk gesprek. Het samenwerken, de ambitie, de vlotte uitstraling – dat maakte me erg enthousiast. 

De Selectie Recruitment Academy

Marri-Lotte is nu afgestudeerd en haar onderzoek voor De Selectie Recruitment Academy was om te kijken hoe ze zich het beste zouden kunnen positioneren. Wat verwachten bedrijven nou van zo’n recruiter?

Recruitment is zoveel meer dan mensen werven. Er komt veel meer bij kijken zoals sales, marketing, hoe je een merk het beste kunt neerzetten.

Stagiair bij De Selectie = Leren en sporten tegelijkertijd

Lisanne Bakker was ook stagiair bij De Selectie:

Tijdens mijn stage bij De Selectie stond iedereen klaar voor me om te helpen waar nodig. Je krijgt een goed beeld hoe het gaat binnen een recruitmentbureau, maar krijgt ook de ruimte voor je eigen opdrachten. Daarnaast is het goed te combineren met sport en is het gewoon een heel gezellig team.

Lisanne deed voor haar studie Commerciële Economie met als afstudeerrichting Sportmarketing aan de Johan Cruyff Academy een opdracht op het gebied van employer branding. Ze onderzocht op welke manier De Selectie het beste nieuwe medewerkers kon werven voor zichzelf.

De tophandbalster ging in dezelfde tijd met het Nederlandse team naar het WK beachhandbal op Kreta. Bij De Selectie krijg je alle vrijheid om leren en topsport te combineren want wij begrijpen dat je dat alleen met flexibiliteit tegelijk kunt doen.

Alles is met elkaar verbonden

Wij geloven in een holistische recruitment aanpak. Want een vacature staat nooit op zichzelf. Onze visie gaat uit van het principe dat alles met elkaar is verbonden. De vacature, het team, de organisatie, de concurrentie, de kandidaat, de doelgroep, de marketing, de communicatie, de voorwaarden, het proces, de procedure. En nog meer.

Het geheel is een systeem en daarin is alles met elkaar verbonden. Dus laten we niets aan het toeval over. We zijn anders dan anders en hebben daarom ook onze eigen opleiding ontwikkeld.

Stagiair bij De Selectie en meedoen aan een Special Forces Training

Tijdens je stage doe je natuurlijk wat je moet doen voor school. Maar wanneer je bij ons uitgebreid hebt kennis gemaakt met het recruitmentvak op onze manier dan overweeg je misschien wel een recruitment carrière bij De Selectie Recruitment Academy.

Ook tijdens je stage is er de mogelijkheid om daar gedeeltelijk aan mee te doen. Je leert er uiteraard alles over het vak en krijgt alle kennis en vaardigheden op het gebied van corporate recruitment. Maar het programma bestaat ook uit fysieke, mentale en emotionele training.

Een Wim Hof IJsbad Challenge, een Special Forces Training, Power Yoga, Voeding en Lifestyle, een Stoelmassage, Keep on Spinning, Bootcamp en Rumble behoren ook tot het vaste programma.

Een fijne informele werksfeer met vrijheid en sportiviteit

Binnen De Selectie is veel mogelijk. Je bent zelf medeverantwoordelijk voor het uitstippelen van je koers. Wij werken graag als team en daarom is er een fijne informele werksfeer binnen onze organisatie.

Stagiair zijn bij De Selectie betekent werken en leren in een sportieve en jonge organisatie met onbeperkt sporten en vrije dagen voor iedereen in het team.

Kom je kennismaken?

jouw recruitment marketing team