Recruiter bij De Selectie - een Nieuwe Speelstijl - de Selectie

Recruiter bij De Selectie

recruiter bij de selectie

Recruiter bij De Selectie worden? Dan ben jij als recruiter toe aan een nieuwe speelstijl. Je kans als ervaren recruiter om een mooie stap vooruit te maken. Kom eens langs bij De Selectie om meer te horen over onze visie, onze aanpak en ons team. Wie weet presenteren wij jou wel als nieuwe aanwinst.

Het vinden van goed personeel kan veel beter

De Selectie is een ambitieuze, snelgroeiende en innovatieve organisatie die actief is binnen de recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Wij zijn ervan overtuigd dat het vinden van goed personeel veel beter kan. Wij staan voor professioneel, strategisch en duurzaam recruitment.

De meeste recruitment bureaus selecteren alleen een kandidaat voor de klant.

Met het resultaat dat klanten iemand krijgen voorgeschoteld waar ze zelf geen invloed op hebben gehad. Wat betreft ervaring past die kandidaat misschien best bij dat bedrijf. Maar wanneer er daadwerkelijk gewerkt gaat worden, blijkt vaak dat er geen match is op andere belangrijke factoren.

Een recruiter bij De Selectie vindt de beste persoon voor een bedrijf en het beste bedrijf voor een persoon

De Selectie combineert het beste van alles. Met als doel betere matches, snelle procedures en lagere kosten. Wij werken en werven samen met andere mooie organisaties met verschillende recruitment gerelateerde diensten. Passend bij de vraag van de klant.

Flinke ambitie

De Selectie heeft een flinke ambitie. Wij willen de meest toonaangevende recruitment oplossing aanbieden in Nederland voor middelgrote organisaties met een complexe personeelsbehoefte. Wij maken werk van andermans werkgeluk.

Binnen De Selectie ben jij zelf medeverantwoordelijk voor het uitstippelen van je eigen koers. Samenwerken staat centraal. We werken graag als team en dit resulteert in de fijne informele werksfeer binnen onze organisatie.

Wij spelen in het shirt van de klant

Onze klanten willen graag de regie hebben over hun eigen werving. Daarom werken wij met onze klanten samen. We spelen in hun team en in hun shirt. De Selectie vult het team van de klant alleen aan waar het nodig is. Het doel is om op de langere termijn steeds minder nodig te zijn.

Een vacature staat nooit op zichzelf

Het geheel is een systeem en in een systeem is alles met elkaar verbonden. Wij geloven dat voor een optimaal resultaat – en zoveel mogelijk invloed op dit resultaat – het belangrijk is om dit systeem als geheel te benaderen.

Wij geloven in een holistische recruitment aanpak. Die visie gaat uit van het principe dat alles met elkaar is verbonden. De vacature, het team, de organisatie, de concurrentie. De kandidaat, de doelgroep, de marketing en communicatie. De voorwaarden, het proces, de procedure.

Een recruiter bij De Selectie laat niks aan het toeval over

Een recruiter bij De Selectie levert recruitment op academisch niveau – elke opdracht begint bij ons met een onderzoeksvraag.

Wij leveren maximale toegevoegde waarde in elke situatie bij ieder wervingsprobleem. Dit dankzij onze holistische aanpak en een goed doordacht en uitgewerkt proces.

Samenwerken met de klant

Onze klanten stellen dus hun eigen dreamteam samen. Wat is er al aanwezig in hun organisatie? Wij vullen dit aan met de spelers en tools die nog ontbreken. De spelers die worden gekozen spelen in de kleuren van die klant en vormen het tijdelijke recruitmentteam.

Wil jij onze nieuwe speler zijn? Laat dan van je horen.

 

jouw recruitment marketing team