Make Recruitment Magic - de Selectie

Make Recruitment Magic

 

Sinds een jaar of drie heb ik contact met Make Marketing Magic uit Amsterdam. Zij zijn expert en zeer succesvol op het gebied van Radarmarketing. Zij gaan ervan uit dat de kans dat mensen die je vandaag ontmoet nú op zoek zijn naar jouw product of dienst eigenlijk nul is. Maar de behoefte aan jouw oplossing kan er over een maand, kwartaal of jaar wél zijn. Jij weet alleen nooit wanneer. Het is daarom van groot belang dat je op de radar blijft bij deze potentiele klanten, dat je top-of-mind bent als zij jouw dienst nodig hebben. Daarom heeft Iedere organisatie heeft professionele- & effectieve marketing nodig. Om top of mind te blijven en te kunnen groeien.

Heel hard roepen als je een vacature hebt?

Toen wij twee jaar geleden begonnen met De Selectie was ons doel helder: Recruitment kan beter! Wij zijn er 100% van overtuigd dat je als organisatie veel beter af bent door vooral op zoek te gaan naar nieuwe collega’s als je hen nog niet echt nodig hebt. Noem het vacature-vrij werven of strategisch recruitment. Het is in ieder geval belangrijk om je als bedrijf het hele jaar door te laten zien op de arbeidsmarkt, niet alleen heel hard gaan roepen wanneer je personeel zoekt.

The Magic Moment

Inmiddels zijn wij twee jaar verder en hebben wij onze visie en ervaring omgezet naar een concrete dienst. Een recruitment abonnement waarmee je als bedrijf verzekerd bent van professionele recruitment en regelmatige zichtbaarheid op de arbeidsmarkt. Altijd op de radar van jouw doelgroep. Er moest alleen even nog een goede naam worden bedacht. Op dat moment kreeg ik weer een mail van Make Marketing Magic binnen met een uitnodiging om een gratis workshop bij te wonen. Zij waren weer even bij mij op de radar. Dat was “The Magic Moment!”

Recruitment + Radarmarketing = Radar Recruitment!

Wat zij doen om op de radar te blijven van potentiële klanten, dat doen wij voor onze klanten om op de radar te blijven van potentiële nieuwe medewerkers. Een vergelijkbare visie en aanpak, maar een heel andere doelgroep.

Recruitment kan beter!

Wil je goed op de radar zijn bij nieuwe klanten? Neem eens contact op met het team van Make Marketing Magic of ga eens langs bij één van hun inspirerende workshops. Wil je in contact komen met nieuw personeel? De Selectie Makes Recruitment Magic!

Wil je weten hoe jij jouw recruitment beter en goedkoper kunt organiseren? Neem dan contact met ons op, onze selectie staat voor je klaar!

jouw recruitment marketing team