Corporate Recruitment Per Vacature - Dat Kan Echt - de Selectie

Corporate recruitment per vacature – dat kan echt

corporate recruitment per vacature

 

Corporate recruitment was tot op heden voor de meeste bedrijven niet haalbaar. Maar dat verandert vanaf nu. Als eerste in Nederland leveren wij corporate recruitment per vacature.

Corporate recruitment per vacature

Een professionele recruiter in huis – maar dan tijdelijk.

Een interne recruiter die met alle beschikbare wervingstools aan de slag gaat om jouw vacature in te vullen. Op basis van een uitgebreide doelgroepanalyse – met de ideale strategie – gaat die recruiter in jouw naam de arbeidsmarkt op. Die vergroot daarmee jouw naamsbekendheid. En deze corporate recruiter vindt de juiste persoon voor jou – met een 100% invulgarantie. Dat klinkt goed toch?

Recruiter uit ons team

Wij stellen een recruiter uit ons team beschikbaar, die zich tijdelijk vastbijt in jouw vacature(s). Wij werken en werven als jouw collega’s en gaan uit naam van jouw bedrijf of organisatie de arbeidsmarkt op. Dit is ons unieke smart recruitment.

Deze manier van werken is niet alleen prettig voor onze samenwerking, maar vooral voor onze potentiële collega’s. Allereerst kijken wij samen met jou naar de organisatie en de vacatures. We maken een grondige analyse van de arbeidsmarkt.

Alle beschikbare wervingsmiddelen

Bij De Selectie zetten wij alleen de zaken in die echt nodig zijn in jouw situatie. Voor de werving heeft onze recruiter – jouw tijdelijke collega – altijd de beschikking over alle beschikbare wervingsmiddelen. Hierbij kun je denken aan de inzet van alle bekende cv-databases, maar ook gerichte campagnes op sociale media en vacatureplaatsingen op jobboards. En vacaturesites die uit naam van jouw organisatie komen.

Corporate recruitment voor jouw vacature

Met onze corporate recruitment per vacature ben jij verzekerd van een professioneel en gestroomlijnd werving en selectietraject. Tot wij samen jouw vacature(s) succesvol hebben ingevuld.

Wij zoeken geen kandidaten voor jou. Samen met jou vinden wij de beste sollicitanten

En wij zorgen er samen met jou voor dat jouw vacature wordt ingevuld door de enige beste. Wij maken geen match. We helpen jou om de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen. Dit doen we door veel verder te kijken dan opleiding en werkervaring. Alle factoren die van invloed zijn op het slagen van een samenwerking nemen wij mee in het proces.

Betere kandidaten in een korter tijdsbestek

Onze professionele aanpak draagt bij aan het vinden van betere kandidaten in een korter tijdsbestek. De nieuwe collega’s kiezen er bewust voor om bij jou in dienst te treden, zonder bemiddeling van tussenpersonen.

Standaard corporate recruiter

Corporate recruiters werven personeel voor hun eigen organisatie en zijn meestal werkzaam op de HR-afdeling.

Een gangbare corporate recruiter is verantwoordelijk voor het aannemen van nieuwe medewerkers binnen jouw organisatie. De recruiter is verantwoordelijk voor het volledige wervingstraject. Het verkrijgen van de vacature, uitzetten van de vacature, het zoeken en spreken van kandidaten. Alles tot aan de eerste werkdag.

Het is de taak van een corporate recruiter om een match te vinden tussen de vraag van het bedrijf en het aanbod op de arbeidsmarkt. Het koppelen van openstaande vacatures met de beste kandidaten. Maar een corporate recruiter kijkt vaak ook vooruit. Deze zoekt dan proactief naar kandidaten die wat betreft kennis, competenties en interesses aansluiten bij jouw organisatie.

Middelgrote organisaties en corporate recruiters

Corporate recruiters werken vaak bij middelgrote tot grote organisaties met een relatief grote HR-afdeling. Je eigen recruiter is natuurlijk alleen zinvol als er genoeg te recruiten valt. Dit maakt dat corporate recruitment voor kleine of middelgrote bedrijven niet haalbaar is. Ook sommige snelgroeiende scale-ups hebben vaak een eigen recruiter in dienst om aan de snelle personeelsvraag te kunnen voldoen.

Scale-ups en corporate recruiters

Scale-ups zijn startups die de eerste fase hebben overleefd en ook hun eerste succes hebben behaald. Eigenlijk is een scale-up een start-up die niet meer aan het zoeken is naar een herhaalbaar en schaalbaar businessmodel, maar die aan het opschalen is.

Een scale-up betekent ‘opschaler’ en is dus een succesvolle start-up. Een start-up die de eerste vijf jaar heeft overleefd en die tenminste tien  miljoen dollar omzet heeft. Scale-ups worden meestal gerund door ondernemers met veel leiderschapservaring, die beschikken over vele  relevante kennis van de klanten en de arbeidsmarkt. Om vanuit een start-up door te groeien naar een scale-up is erg veel ervaring nodig.

Jouw kleine organisatie en corporate recruiters

Corporate recruitment was dus voor de meeste bedrijven niet haalbaar. Maar wij leveren  corporate recruitment per vacature. Wij stellen een recruiter uit ons team beschikbaar, die zich tijdelijk vastbijt in jouw vacature(s). Wij werken en werven als jouw collega’s en gaan uit naam van jouw bedrijf of organisatie de arbeidsmarkt op.

Met De Selectie is het dus mogelijk om je eigen corporate recruiter te hebben – ook met een klein of middelgroot bedrijf.

Corporate recruitment per vacature

Alle voordelen en tools van corporate recruitment – maar dan per vacature. Een professionele corporate recruiter in huis – maar dan tijdelijk.

Neem contact op met De Selectie.

 

jouw recruitment marketing team