Centrale verdediger gezocht! - de Selectie

Centrale verdediger gezocht!

Ik was toch even nieuwsgierig of Marc Overmars al nieuwe vacatures heeft opengezet op de website van Ajax. Maar nee hoor, nog niks…Toch zal het niemand verbazen wanneer er na dit seizoen meerdere spelers zullen vertrekken. Over een week speelt Ajax tegen Juventus, weer een ideaal moment voor de spelers om zichzelf in de kijker te spelen bij een grote club in het buitenland. Een exodus van spelers wordt verwacht en wat doet Marc?

Talentscouting

Natuurlijk zet Marc Overmars geen vacature op de website. Bij een club als Ajax zijn scouts het hele jaar door bezig om spelers te volgen. Voor elke positie hebben zij een lijst met potentiele versterking die aan de criteria van Ajax voldoen. Natuurlijk volgen ze ook hun eigen spelers uit de jeugdopleiding. Welke talenten ontwikkelen zich goed en binnen hoeveel jaar zouden zij zich kunnen opmaken voor hun debuut in de hoofdmacht?

Een club als Ajax kan zich niet permitteren om lang met een vacature te zitten. Daarom anticiperen zij op het vertrek of uitblijven van prestaties van spelers. Zij zijn altijd op zoek naar versterking. Een professionele voetbalclub heeft daarom een technisch directeur en een professioneel scoutingsapparaat om de kwaliteit van het team te kunnen blijven borgen.

Hoe is dit bij jouw “club” ingericht?

Met De Selectie als recruitment-partner word jij in ieder geval niet meer overvallen door een vacature!

jouw recruitment marketing team