Beste Recruitment Bureaus - de Selectie is 100% Trefzeker - de Selectie

Beste recruitment bureaus – de Selectie is 100% trefzeker

  beste recruitment bureaus  

De beste recruitment bureaus? Je vindt een lijst op internet van de standaard recruitment bureaus. De Selectie staat daar niet tussen. Want de grootste en meest bekende zouden ook de beste zijn. Maar als je echt kennis van zaken hebt, weet je dat dat niet zo is. Want bekend of groot is niet per se de beste. De Selectie wel.

Beste recruitment bureaus? Hebben die dan een invulgarantie?

De Selectie heeft een invulgarantie. Met de invulgarantie van Smart Recruitment ben je 100% trefzeker. Wij kunnen de invulgarantie bieden, omdat we elke procedure optimaal begeleiden. We nemen het hele proces over. Zodat dit van het begin tot het eind tiptop verloopt.

Ons smart recruitment laat niets aan het toeval over. We nemen veel meer factoren mee dan werkervaring of opleiding of cv. Het gaat om het totale plaatje.

De beste – meest bekende – recruitment bureaus selecteren alleen een kandidaat

De zogenaamd beste recruitment bureaus voorzien je van kandidaten. Die selecteren ze voor jou. Met het resultaat dat je iemand krijgt voorgeschoteld waar je zelf geen invloed op hebt gehad. Wat betreft ervaring past die kandidaat misschien best bij jouw bedrijf. Maar wanneer er daadwerkelijk gewerkt gaat worden, blijkt vaak dat er geen match is op andere belangrijke factoren.

Wij vinden samen met jou de beste voor jou

De Selectie combineert het beste van alles. Alle tools die een corporate recruiter in huis heeft, halen wij voor jou in huis met een tijdelijke corporate recruiter vanuit De Selectie.

Corporate recruitment per vacature – andere recruitment bureaus doen dit niet

De Selectie biedt alle voordelen van corporate recruitment, maar dan per vacature. Een eigen recruiter – inclusief alle tools – die tijdelijk in jouw shirt en in jouw team komt spelen. De zogenaamd beste recruitment bureaus – de standaard recruitment bureaus – doen dit allemaal niet.

Een corporate recruiter is tot dusver alleen haalbaar voor de grote bedrijven. Maar met ons smart recruitment behoort een corporate recruiter voor elk bedrijf tot de mogelijkheden.

Wij versterken jouw werkgeversmerk

Elke vacature is een kans om jouw werkgeversmerk te versterken. Wij vullen je vacature in en vergroten tegelijk jouw naamsbekendheid bij de doelgroep. Met employer branding laat je als bedrijf zien dat jij de beste bent. Dat je een fijne organisatie bent om voor te werken. Je hebt een sterk bedrijfsimago op het gebied van werkgeverschap.

Want je imago is hoe de arbeidsmarkt je imago ervaart.

Twee of drie voor de prijs van één

Wanneer wij voor dezelfde vacature meer dan één nieuwe collega werven, dan betaal je niets extra. De standaard beste recruitment bureaus maken een match voor commerciële tarieven. Met de kans dat het totaal geen goede match blijkt te zijn.

Door onze manier van werken bereiken wij het personeel dat echt past bij jouw bedrijf. Want jij helpt ons. En nee – dat kost jou niet veel tijd. En omdat we met die manier van werken echt goed passende collega’s voor je vinden, laten we die niet weglopen. En jij betaalt er niets extra voor. Want het is een logisch en inherent gegeven aan onze manier van werken dat we vaak meerdere echt passende collega’s vinden.

Dus die krijg je er gratis bij.

Trefzeker, onderscheidend en vernieuwend

Smart recruitment van De Selectie = Trefzeker + onderscheidend + vernieuwend.

Wanneer iets te mooi lijkt om waar te zijn, is het dat meestal ook. Maar soms is iets gewoon echt beter dan de rest.

Laat je verrassen.

jouw recruitment marketing team