Special Forces bij De Selectie Recruitment Academy - de Selectie

Special Forces bij De Selectie Recruitment Academy

 

special forcesSpecial Forces in De Selectie Recruitment Academy: wij leiden jou op tot de ultieme corporate recruiter. Doorzettingsvermogen, grenzen verleggen, obstakels overwinnen, elkaar helpen en groeien als team: dat leer je bij onze Academy. Ga naar werken bij de selectie.nl en wie weet ontmoeten we elkaar. Waar ligt jouw ambitie?

 

 

Haal jij graag het maximale uit jezelf?

Ben je op zoek naar een gave baan en word je graag uitgedaagd op vakinhoudelijk, fysiek én mentaal vlak? Haal je graag het maximale uit jezelf? Wij bieden een mooie kans aan ambitieuze, ondernemende en sportief ingestelde mensen, die aan het werk willen binnen het vak van corporate recruitment en zich verder willen ontwikkelen tot de beste op hun vakgebied.

Training op fysiek, mentaal en emotioneel vlak

De Selectie Recruitment Academy leidt mensen niet op tot commerciële bureau recruiters. Wel tot ultieme recruiters die er echt voor zorgen dat een bedrijf de beste persoon vindt en er tegelijkertijd voor zorgen dat die persoon echt bij de juiste organisatie belandt.

Goed opgeleide recruiters zijn een must in de krappe arbeidsmarkt en onze opleiding is de enige in Nederland waarin vakinhoudelijke informatie gecombineerd is met onder andere yoga, voeding, een Wim Hof training, sparren met Ernesto Hoost, spinning en een Special Forces Training.

Elke lesdag staat een thema uit het vakgebied centraal gecombineerd met een training op fysiek, mentaal of emotioneel vlak.

Special Forces bij De Selectie Recruitment Academy

De Selectie doet daarom mee aan een uitdagende teambuilding activiteit – Special Forces Experience voor bedrijvenwaarin we op zoek gaan naar de uitersten. Want om je doelen te behalen heb je doorzettingsvermogen en standvastigheid nodig. In de training leer je doorzettingsvermogen en standvastigheid ontwikkelen. Je leert onbetaalbare fysieke en mentale vaardigheden.

Je leert om de door jou gestelde doelen in het leven te behalen. Jij stopt pas op het moment dat je je doel hebt bereikt.

Opgeven is geen optie.

Leren en presteren onder extreme omstandigheden

In het zes uur durende seminar word je getest op hoe fit en in balans je werkelijk bent, maar ook of je in commando-waardige omstandigheden kunt leren en presteren. Doe je mee aan De Selectie Recruitment Academy, dan leer je met je team leren en presteren als een speciale eenheid en word je zwaar op de proef gesteld.

Angst en twijfel

Angst en twijfel zijn je ergste vijanden bij het streven naar je doel.

In de training leer je hoe je kunt communiceren onder extreme stress, hoe kun je doorgaan wanneer de anderen afhaken, hoe je kunt overwinnen tijdens de grootst mogelijke uitdagingen onder de zwaarste omstandigheden, hoe je kunt leren om je doel te behalen en hoe je moeilijke problemen onder de zwaarste omstandigheden kunt oplossen.

Alles is met elkaar verbonden

De training is gericht op het geheel. Zoals De Selectie alles in z’n geheel beziet en aanpakt in het werk, zo kun je dat alleen doen wanneer je jezelf ook uitdaagt als systeem. Alles is met elkaar verbonden – je lichaam en geest maar ook de uitdagingen op de werkvloer.

Als ultieme corporate recruiter benader je altijd het systeem in z’n geheel.

De Special Forces training en fysieke uitdagingen

Fitheid en balans zijn de sleutels. Alleen mensen die fit zijn en in balans kunnen onder de meest uitdagende omstandigheden blijven presteren. Het eerste gedeelte van de Special Forces Experience is fysiek zwaar. Een Special Forces operator moet juist als hij of zij moe is kunnen leren en presteren.

De doelen in dit onderdeel zijn moe worden, weerstand overwinnen, samenwerken en omgaan met tegenslagen.

De Special Forces training en mentale uitdagingen

Tijdens het tweede gedeelte van de Special Forces training krijg je in een hoog tempo verscheidene vaardigheden aangereikt. Het gaat dan om onder andere kaart en kompas oefeningen, verstoppen in open terrein, observeren en het aanleggen van een tourniquet. Die vaardigheden zijn noodzakelijk om deel drie van de missie als team te volbrengen.

Wat je hier ervaart is het aanleren van nieuwe vaardigheden en dan vooral het leren onder druk en verzwaarde omstandigheden.

De combinatie van fysiek, mentaal en cognitief

Het einde en de ultieme uitdaging van de training is een loodzware missie, waarin de deelnemers aangewezen zijn op elkaar en alle  aangeleerde vaardigheden moeten gebruiken om de missie tot een succesvol einde te brengen.

Het gaat hier om het gezamenlijk en succesvol volbrengen van de missie, samenwerken en aangeleerde vaardigheden gebruiken.

De ultieme recruiter bij De Selectie Recruitment Academy

De ultieme recruiter weet het beste uit zichzelf te halen. Bij De Selectie Recruitment Academy leer je dus veel meer dan alleen vakinhoudelijke zaken. Je leert jezelf kennen en besteedt ook veel aandacht aan je fysieke en mentale training.

Vitaliteit en balans zijn belangrijk om blijvend goed te presteren. Sparren, een training over voeding, yoga, spinning en de Wim Hof methode inclusief ijsbad training maken onze opleiding compleet en bijzonder.

Specifieke eigenschappen van een ultieme corporate recruiter

Wij zijn ervan overtuigd dat het vinden van goed personeel veel beter kan. De Selectie is een ambitieuze, snelgroeiende en innovatieve organisatie die uitblinkt op het gebied van corporate recruitment en recruitment marketing.

Bedrijven met goed opgeleide recuiters hebben geen of minder wervingsproblemen – aldus Gert-Jan Waasdorp, oprichter van de Intelligence Group. Er zijn alleen geen standaard specifieke opleidingen die goed aansluiten bij het recruitmentvak. Toch komt een corporate recruiter in de huidige arbeidsmarkt voor uitdagingen te staan, die specifieke eigenschappen vergen om te kunnen slagen in het vak.

Heb jij de drive om te scoren

Daarom ontwikkelden wij De Selectie Recruitment Academy. Maar ons traject is niet voor iedereen weggelegd. Om in aanmerking te komen voor een plek in De Selectie is het ontzettend belangrijk dat je in ons team past. Je hebt dan ook een hart voor het recruitmentvak en een drive om te presteren en te scoren.

Doe jij volgende keer mee met de Special Forces training, ben jij onze ultieme corporate recruiter in Hoorn: Noord-Holland en verover jij een plek in De Selectie Recruitment Academy? Of ben jij de nieuwe ultieme corporate recruiter in Zwolle: Overijssel bij De Selectie Recruitment Academy?

Wie waagt, die wint!

jouw recruitment marketing team