Recruitment Carrière bij De Selectie Recruitment Academy - de Selectie

Recruitment carrière bij De Selectie Recruitment Academy

recruitment carrière

Je recruitment carrière en De Selectie Recruitment Academy – ben jij de ultieme recruiter die we zoeken? Bij De Selectie vind je een unieke opleiding tot corporate recruiter, waar je alles leert over dit vak en nog meer. Je leert ook je grenzen van lichaam en geest verleggen.

Donderdag 19 mei om 09:00 uur krijg je in onze live presentatie in een online webinar alle informatie over de opleiding.

Je recruitment carrière bij De Selectie is onderscheidend op alle vlakken

Ben jij klaar voor die ijsbad training of bootcamp? Klaar voor de Opleiding Ultimate Recruiter en een potje sparren?

Je leert uiteraard alles over het vak recruitment en krijgt alle kennis en vaardigheden op het gebied van corporate recruitment in De Selectie Recruitment Academy.

Fysieke, mentale en emotionele training

Maar een Wim Hof IJsbad Challenge, een Special Forces Training, Power Yoga, Voeding en Lifestyle, een Stoelmassage, Keep on Spinning, Bootcamp en Rumble behoren ook tot het vaste programma.

Elke lesdag staat een thema uit ons mooie vakgebied centraal en dit combineren we altijd met een training op fysiek, mentaal of emotioneel vlak. Zo leiden wij onze corporate recruiters zo breed mogelijk op en zijn die straks in staat om in elke situatie een topprestatie neer te zetten.

Wat kun je als corporate recruiter leren op een spinningfiets?

En tijdens een spelletje pingpong? Hoe schrijf je na de ideale vacature-intake ook de allerbeste vacaturetekst? Of is een vacaturetekst schrijven old school?

De opleiding bij De Selectie Recruitment Academy duurt 3 x 6 maanden. Na elke zes maanden ga je naar een volgend niveau en een nieuw bedrijf waar je jouw kennis in de praktijk kunt gaan toepassen.

Je wordt opgeleid tot een volwaardig corporate recruiter

Daarna ligt de wereld voor je open. Ga je aan de slag bij een van jouw opdrachtgevers of bij een andere werkgever? Of misschien kom je wel bij De Selectie werken. Wat je ook kiest – na dit traject kun je overal aan de slag als volwaardig corporate recruiter.

Jij – de ultieme recruiter – na het volgen van De Selectie Recruitment Academy.

Ben jij toe aan die nieuwe stap in je (recruitment) carrière?

Niels vertelt in de live presentatie over het lesprogramma. Recruitercode, mbti, wet- en regelgeving, searchen, sourcen,  RPO, losse vacatures, employer branding, detachering, EVP schrijven, recruitment marketing, job branding, interviewtechnieken, wervingstools, boolean search en nog veel meer.

Niels Moelard heeft alle kennis van arbeidsbemiddeling. Recruitment vormt de basis van zijn hele werkverleden, hij heeft verschillende  bedrijven laten groeien en is ook met succes als zelfstandige aan de slag geweest.

Sport als inspiratie

De opleiding en het werk bij De Selectie zijn anders dan anders.

Michiel Martens – oprichter van De Selectie – vertelt over sport als inspiratie. De Selectie bestaat 5 jaar met groot succes en juist omdat Michiel de werkwijze in de topsport in het recruitment vak gebruikt, bereikt De Selectie veel meer dan alleen het snel vacatures vullen.

De vergelijking met topsport is een van de voornaamste redenen dat De Selectie in 5 jaar zo’n groei heeft doorgemaakt.

Ervaringsverhalen De Selectie Recruitment Academy

De meiden Maaike Karsten en Kayra Schinkel stapten al in een bad met ijsklontjes en deden een potje rond de tafel.

Om een indruk te krijgen van wat die unieke opleiding nou precies inhoudt, vertellen de twee deelnemers hun verhaal. Want de eerste lichting van de opleiding is al gestart in februari. En die brengt positieve en enthousiaste reacties teweeg. Maaike en Kayra delen hun ervaringen met je op 19 mei.

Spanning en krapte op de arbeidsmarkt

Wat kun je als recruiter nog doen in de situatie waarin de arbeidsmarkt vast lijkt te zitten?

Recruitment is ook een van de beroepen waarin personeelstekorten zijn. Want door de krapte op de arbeidsmarkt zijn er ook steeds meer vakbekwame recruiters nodig die goede mensen kunnen vinden.

Recruitment power in je carrière nodig?

Je leert de perfecte referral recruitment strategie en de finesses van het werven via via in de Selectie Recruitment Academy.

De Selectie Recruitment Academy leert je werken met en vertrouwen op een krachtig referral-programma. Dit is een ijzersterk proces en het goed inzetten hiervan zorgt nog steeds voor de beste resultaten. Het levert zowel kwantitatief als kwalitatief het meeste op. En het is ook nog duurzaam succesvol.

Boolean search

Boolean search is een begrip dat bij iedere recruiter bekend zou moeten zijn. Omdat er sprake is van krapte op de arbeidsmarkt, kunnen de meeste recruiters er niet omheen om zelf op zoek te gaan naar het juiste talent.

Boolean search is een zoektechniek waarmee je jouw keywords combineert met operators om meer relevante resultaten te krijgen en dus de juiste mensen te vinden.

De Selectie Recruitment Academy – een unieke opleiding tot corporate recruiter

Een vakbekwame corporate recruiter moet over een groot aantal eigenschappen beschikken om te kunnen slagen in het vak. Een rol als recruiter vraagt een hoop meer dan veel mensen denken. Wat het ook lastig maakt, is dat er geen standaard specifieke opleidingen zijn die goed aansluiten bij het vakgebied.

Bij De Selectie Recruitment Academy leer je alles. We brengen onze kennis over maar leren je het recruitmentvak daarnaast op een heel andere manier.

Want wij zeggen dat wervingsproblemen niet meer hoeven te bestaan.

We geloven dat recruitment verandert van ongrijpbaar, lastig en duur, naar voorspelbaar, leuk en betaalbaar. Wij zijn ervan overtuigd dat wij dit samen met onze opdrachtgevers en voor onze opdrachtgevers kunnen realiseren.

Ook een carrière bij De Selectie Recruitment Academy?

Ga je De Selectie Recruitment Academy volgen, dan word je uitgedaagd op werkgebied én persoonlijk. Je gaat mogelijkheden zien in plaats van onmogelijkheden.

Hier leer je hoe je echt zorgt dat een bedrijf de beste persoon vindt, maar ook hoe je ervoor zorgt dat die persoon echt bij de juiste organisatie belandt.

Hart voor het vak en de mens

De opleiding bij De Selectie Recruitment Academy is op alle verschillende vlakken zeer intensief. De ervaring en expertise van de besten in het recruitmentvak zijn samengevoegd en krijg je door henzelf onderwezen.

Recruitment krijgt steeds vaker een negatieve lading, maar bij De Selectie Recruitment Academy ga je niet simpel vacatures invullen. Het is een unieke recruitmentopleiding met hart voor het vak en de mens.

Ben jij erbij de 19e?

jouw recruitment marketing team