Recruitment Academy Kick Off - 12 recruiters voor jou - de Selectie

De Selectie Recruitment Academy kick off

recruitment academy kick off

De eerste kennismaking met De Selectie was géén warm bad – aldus Tim Bloetjes. En zijn buddy collega Maaike zag hij voor het eerst in bikini.

Ben blij dat ik de stap heb gemaakt. 

De Selectie Recruitment Academy kick off – 12 nieuwe recruiters

Met twaalf nieuwe spelers erbij heeft De Selectie de maand september afgetrapt. Wij hebben in 11 weken 12 nieuwe corporate recruiters gevonden ondanks de schaarste en die staan voor jou klaar bij De Selectie Recruitment Academy.

Wij willen alleen de juiste mensen aantrekken. Daarom is de opleiding bij De Selectie Recruitment Academy uniek. Ons programma is zeer uitgebreid omdat wij alleen ultieme recruiters opleiden. Mensen met hart voor de zaak.

Recruiter nummer 7: Tim Bloetjes

Tim stapte in z’n zwembroek in een bad met ijsklontjes. Hij was bij de ijsbad training voor ultimate recruiters afgelopen maart en maakte zo  kennis met De Selectie. Michiel nodigde iedereen die in de arbeidsbemiddeling werkte daarvoor uit. Tim schreef zich zonder na te denken in.

Dit is wel een club waar ik bij wil horen. De visie. Veel overeenkomsten. Veel metaforen uit de sportwereld. Dat spreekt mij wel aan.

De elf weken uitdaging: 11 recruiters vinden in 11 weken

Tim werkt nu bij De Selectie. Het lukt nog steeds om goede mensen aan je te binden als je de juiste dingen doet. Dus je personeelstekort voorbij met goed recruitment dat is zeker mogelijk.

Michiel stuurde mij een bericht naar aanleiding van de 11-actie: Heb je zin om een keer te komen praten? Sta je daar voor open?

De ijsbad training, de 11-actie, de werkwijze van De Selectie is zo anders dan dat je keihard het gevoel hebt dat je met business bezig bent. Het is exemplarisch voor de werkwijze van De Selectie. Zonder keihard te werven, werf je mensen.

De eerste week van De Selectie Recruitment Academy

Tijdens de kick off zijn al onze nieuwe collega’s tijdens de HIT-week van De Selectie Recruitment Academy direct aan de slag gegaan. Een week vol met alles wat met corporate recruitment en recruitment marketing te maken heeft. En natuurlijk de nodige sportiviteit. Tim Bloetjes werkte hiervoor bij een technisch detacheringsbureau maar is blij bij De Selectie.

Je ziet meteen wat voor mooie club en bedrijf het is. Bij het tweede gesprek voelde de klik ook goed. Ik ben in september begonnen. 

De eerste twee dagen waren leuke dagen waarin je kennismaakte met het team. Ik heb de hele groep leren kennen. Je moest je voorstellen aan de hand van een voorwerp. Iedereen stelde zich open, dat was heel leuk. We hebben ook geproost op ons succes.

Vertrouwen en openheid zijn belangrijk om je prettig te voelen

We hebben lekker gesport met elkaar. Een team leren kennen tegenover elkaar aan tafel – dat is toch heel anders. Met sporten gaat dat op een heel andere manier. De drempels om elkaar te leren kennen zijn dan weg.

We deden padel maar dat had ik nog nooit gedaan. Ik zat de eerste ronde bij gasten die dat al vaker gedaan hadden maar ik heb toch plezier gehad.

 

recruitment academy kick off 2

Recruitment Academy kick off: een week fulltime Academy

Leuk aan de groep zijn ook de leeftijdsverschillen. Ik ben bijna jaloers op sommigen – dat de start van hun carrière hier mag zijn. Dat die nu al bij De Selectie zijn. De samenstelling van de groep is leuk.

De start is in Lelystad op een prachtige locatie bij een haven. En Niels is een fijne trainer. 

Niels is de trainer bij De Selectie Recruitment Academy en begint nu aan zijn tweede start. De succesvolle pilot was in februari en nu in september is een nieuwe groep van 12 corporate recruiters begonnen.

De Selectie is enorm gegroeid

Het zijn zoveel nieuwe mensen. Dat is erg leuk. Ik heb in één keer veel nieuwe collega’s. Door de kennismaking en het sporten zie je echt een stukje van iedereen. Iedereen is open en eerlijk en geeft eerlijk feedback. 

Ik ga straks één dag per week De Academy volgen en de rest van de week naar een opdrachtgever. M’n buddy is Maaike. Iedereen staat klaar om je te helpen maar met je buddy is er één vast punt voor je vragen en dat is handig.   

De Selectie Recruitment Academy = kick off recruitment power

Buddy Maaike Karsten startte vorig jaar bij De Selectie en stapte tijdens de pilot van De Selectie Recruitment Academy dus tegelijk met Tim in een ijsbad. Ze deed ook al mee aan de special forces training.

Want een corporate recruiter van De Selectie weet het beste uit zichzelf te halen. Bij De Selectie Recruitment Academy leer je veel meer dan alleen vakinhoudelijke zaken. Je leert jezelf kennen en besteedt ook veel aandacht aan je fysieke en mentale training.

Heb jij nog extra recruitment power nodig? Neem dan contact op met onze hoofdtrainer Niels Moelard. Want onze selectie is helemaal klaar voor de wedstrijd.

jouw recruitment marketing team