Recruiters Gezocht: een 2e elftal Corporate Recruiters - de Selectie

Nieuw elftal in maart: De Selectie Recruitment Academy gaat alweer van start

recruiters gezocht

Recruiters gezocht: in maart begint weer een nieuw elftal corporate recruiters bij De Selectie Recruitment Academy. De challenge uit september – elf nieuwe recruiters in elf weken – is een groot succes. Nu stellen we ons hetzelfde doel en gaan we opnieuw een elftal werven: op 11-11 om 11:11 uur ging de nieuwe actie van start.

Veel vrijheid en ruimte voor creativiteit

‘Er is bij De Selectie veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Er is ook alle ruimte om je creatieve ideeën te delen. Welk niveau je ook hebt – junior, medior, senior – je voert het hele proces uit bij een klant. Vanaf een vacature intake tot aan onboarding proces. Dit alles om het employer brand te versterken.’

‘Het proces waarvoor je verantwoordelijk bent is hier ook veel groter dan meestal het geval is wanneer je werkt als corporate recruiter. Ook de mensen met veel ervaring die De Selectie Recruitment Academy volgen, vinden het een goede aanvulling en erg leerzaam.’

Fleur Berghorst – corporate recruiter De Selectie Recruitment Academy

Theorie wordt direct in praktijk gebracht en er wordt samengewerkt

Vast gezicht en trainer bij de opleiding is Niels Moelard, die duidelijk aangeeft wat het bijzonder maakt. De theorie die je krijgt aangeboden in De Selectie Recruitment Academy ga je onmiddellijk in de praktijk toepassen.

‘Hier onderscheiden we ons mee.’ 

‘Alle theorie en modules die de huidige groep krijgt, kunnen ze direct toepassen in de werving van een nieuw elftal. Alles wat tijdens deze modules geleerd wordt, kan meteen in de praktijk worden toegepast. Denk hierbij aan voorbeelden zoals employer branding, vacature intakes, Boolean Search, marketing en ga zo maar door.’

‘En dat doe je niet in je eentje als corporate recruiter. Dat doen we gewoon met elkaar.’

Niels Moelard – hoofdtrainer en partner De Selectie Recruitment Academy

We gaan continue mee in de nieuwste ontwikkelingen

‘We hebben aan de opleiding geschaafd zodat ie nog beter is geworden. We zorgen dat we continue meegaan in de nieuwste ontwikkelingen en we passen de theorie en de modules daarop aan. De markt staat ook niet stil.’

Niels Moelard – hoofdtrainer en partner De Selectie Recruitment Academy

Fleur speelt met rugnummer 99 en is wisselspeler

Corporate recruiter bij De Selectie Recruitment Academy Fleur Berghorst is beschikbaar voor interim corporate recruitment opdrachten en biedt de vervangingsservice. Hiermee is zij wisselspeler zonder vaste opdrachtgever en ondersteunt ze de mensen die een opdracht hebben. Wanneer iemand uitvalt, neemt Fleur het hele proces bij de klant over.

Fleur is breed inzetbaar en neemt ook een groot deel van de marketing opdrachten op zich. Haar interesse gaat vooral uit naar het werken als recruitment marketeer. Ze heeft verantwoordelijkheid over sociale media, flyers, het ontwerpen van online programma’s en doet erg veel met de sales en marketing zoals ze zelf graag wil.

Ze is ook regelmatig te vinden bij Intersnack, waar sinds de samenwerking met De Selectie veel vacatures én veel sollicitanten zijn.

De Selectie groeit enorm

In maart gaat de tweede groep corporate recruiters van start. De groep bij De Selectie Recruitment Academy heeft één dag opleiding en de rest van de week zijn ze aan het werk bij hun opdrachtgever als corporate recruiter.

De Selectie stelde zichzelf rond april het doel om in september een elftal te hebben klaarstaan dat van start kon gaan met het programma: in elf weken tijd elf recruiters aannemen. Dit werden er zelfs dertien. Omdat die challenge zo’n groot succes is en we letterlijk het personeelstekort voorbij gaan, is dit nu een standaard onderdeel van De Selectie Recruitment Academy.

De Selectie Recruitment Academy werft weer een compleet elftal

De huidige groep heeft dezelfde taak: die gaan de nieuwe klas voor in maart werven. Oftewel ze werven weer een compleet elftal. Op de opleidingsdagen krijgen ze ook alle ruimte om te werken aan hun challenge.

Referral recruitment is nu standaard ingebracht bij de opleiding. De groei die De Selectie doormaakt ondanks de krapte op de arbeidsmarkt is in ieder geval dankzij hun geslaagde referralacties.

Wij willen alleen de juiste mensen aantrekken

De Selectie is recruitment expert en een zeer snel groeiende organisatie. Dus tekort aan personeel is geen feit waar je niks aan kunt doen: dat bewijzen we maar weer.

Ons programma bevat alle onderdelen die een ultieme recruiter nodig heeft. We bieden een baan gecombineerd met een opleiding die je uitdaagt op vakinhoudelijk, mentaal én fysiek vlak. Zo doen we bij De Selectie Recruitment Academy onder andere een Special Forces training. Wij zoeken mensen met passie voor het vak en samen maken we de opleiding bij De Selectie Recruitment Academy uniek.

Wil je ook werken als corporate recruiter en opgeleid worden tot ultieme recruiter? Haal je graag het maximale uit jezelf? Kijk bij kansen bij De Selectie en we horen graag van je.

jouw recruitment marketing team