Werven zonder vacatures: campagne van de week bij Werf& - de Selectie

Werven zonder vacatures: campagne van de week bij Werf&

 

 

Werven zonder vacatures. Deze week zijn wij door onze vakgenoten van Werf& uitgeroepen tot ‘Campagne van de week’. Werf& heeft zich ontwikkeld tot hét online platform op het gebied van werving en selectie in Nederland.

Originele aanpak

De originele aanpak van de campagne #kaapjeplek van Kaap Hoorn is dus positief opgevallen. Wat hier zo bijzonder aan is? We werven zonder vacatures en wij richten ons op het in contact komen met mensen die in het team passen.

Voor de campagne is er een aparte pagina opgezet en met Arjen Ottema Fotografie & Film hebben we prachtige beelden gemaakt die wij kunnen inzetten bij deze campagne die nog zal lopen tot eind 2020. In november 2019 waren wij al begonnen met het voorbereidende werk en in januari waren wij te gast bij Sportcentrum Hoorn voor de opnames. Door de crisis waren wij genoodzaakt om de campagne on hold te zetten, we zijn blij dat we nu eindelijk van start zijn!

Kaap Hoorn en Werf&

Ben je nieuwsgierig geworden naar de campagne #kaapjeplek? Neem dan een kijkje op de website van Kaap Hoorn Accountancy! Wil je het artikel lezen dat Werf& heeft geschreven over onze campagne? Klik dan hier voor het artikel. Werf& is een initiatief van Werf& Media. Deze uitgeverij is onderdeel van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, een opleidingsinstituut door en voor professionals uit het vakgebied arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Werf& heeft zich ontwikkeld tot hét online platform op het gebied van werving en selectie in Nederland. Werf& wil recruiters informeren en inspireren, onder meer met verhalen op de website, maar ook met evenementen als Werf& Live. Sinds 2016 is Werf& bovendien initiatiefnemer van de Werf& Awards, waarbij impactvolle praktijkcases worden beloond.

jouw recruitment marketing team