Hans Klok tovert Demaco-collega's tevoorschijn! - de Selectie

Hans Klok tovert Demaco-collega’s tevoorschijn!

Wat doe je als je meerdere lastige vacatures open hebt staan? Juist. Dan bezoek je Hans Klok in Las Vegas en die tovert zo voor jou een paar nieuwe collega’s tevoorschijn!

Was het maar zo. Deze mannen op de foto met Hans Klok werken bij Demaco uit Noord-Scharwoude en waren voor hun werk in de USA. Ze hadden een paar dagen vrij tijdens Thanksgiving en besloten een tripje naar Las Vegas te maken. Maar hoe komt Demaco dan wel aan nieuwe collega’s?

Vijf nieuwe collega’s!

Demaco heeft De Selectie als recruitment partner en samen zijn wij na de zomer gestart met radar recruitment. We hebben een aparte website voor de vacatures en doelgroep op de arbeidsmarkt opgezet. Mede dankzij de bijbehorende search activiteiten en een aanvullende job branding campagne hebben inmiddels vijf nieuwe collega’s hun weg naar Demaco weten te vinden. Binnen de technisch branche – zeker binnen de specifieke markt van Demaco – is dit een prachtig resultaat waar wij erg trots op zijn.

Cryogenie?

Demaco uit Noord-Scharwoude houdt zich bezig met Cryogenie, de techniek die zich bezighoudt met extreem lage temperaturen waarbij bijvoorbeeld vloeibare industriële gassen als koelmiddel worden gebruikt. Een zeer gespecialiseerd kennisgebied zorgvuldig opgebouwd in de afgelopen 30 jaren. De Cryotechniek gaat hand in hand met hoog vacuüm. De extreem lage temperaturen vragen  nou eenmaal om extreme isolatie en hoog vacuümtechniek maakt dat mogelijk.

Demaco past deze technieken wereldwijd toe bij producenten van industriële gassen en voor eindgebruikers van vloeibaar gas, zoals in de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische en medische bedrijven en de automotive of ruimtevaart sector. Ook researchinstituten als CERN, DESY of FERMILAB en diverse internationale universiteiten werken nauw samen met Demaco.

Recruitment partner

De Selectie is al ruim twee jaar de recruitment partner van Demaco. Onze prettige samenwerking hebben we sinds deze zomer uitgebreid met radar recruitment, omdat we samen de vacatures een stap voor willen zijn. In plaats van in een lastige markt en onder hoge druk op zoek te moeten naar nieuwe collega’s bij het ontstaan van vacatures, hebben wij nu samen de stap gezet naar strategisch recruitment en het opbouwen van een talentpool. We hebben de afgelopen maanden al een paar keer zeer snel kunnen schakelen met mensen uit deze talentpool en dat was erg prettig!

Wil je meer weten wat De Selectie voor jou kan betekenen als recruitment partner?

Neem contact op en we komen je dan meer vertellen en laten zien over onze effectieve aanpak.

jouw recruitment marketing team