Stem op de Meest Invloedrijke Recruiter 2019! - de Selectie

Stem op de Meest Invloedrijke Recruiter 2019!

Wie wordt de Meest Invloedrijke Recruiter van 2019?

Misschien wel Michiel van De Selectie! Hij is dit jaar genomineerd in de categorie Recruitment Marketing, een nieuwe categorie in deze verkiezingen die dit jaar alweer voor de 11e keer worden georganiseerd. Alle genomineerde recruiters kunnen kiezen of ze willen strijden om de juryprijs, de publieksprijs of beide. Michiel doet aan beide mee: “De juryprijs is natuurlijk veel waard aangezien je wordt beoordeeld door specialisten binnen jouw eigen vakgebied. Het is natuurlijk ook een mooie blijk van waardering als je de publieksprijs in de wacht sleept, aangezien dit betekent dat jouw eigen netwerk je steunt en waardeert.”

Stem ook op Michiel!

Wil je ook jouw stem uitbrengen op Michiel of één van de andere kandidaten? Via deze link kom je direct bij het stemformulier. Wil je eerst de persoonlijke videoboodschap bekijken die Michiel heeft gemaakt en een aanmoediging plaatsen op LinkedIn? Dan kun je hier klikken.

Let op: Stemmen kan t/m woensdag 29 januari en jouw stem telt alleen mee als je alle velden invult. Je vindt Michiel 2x terug in het stemformulier, bij vraag 1 (overall) en vraag 5 (categorie recruitment marketing). Bedankt voor jouw stem!

Wil je meer weten over de verkiezingen? Klik dan hier!

jouw recruitment marketing team