Stage Sportmarketing- Tim Verëll - de Selectie

Stage sportmarketing – Tim Verëll

stage sportmarketing

Stage sportmarketing: Tim Verëll sluit eind januari zijn stage af bij De Selectie. Hij is 3e jaars student Commerciële Economie met studierichting Sportmarketing en heeft zich gericht op de lopende sponsordeals en de samenwerking met Stichting Talent United.

Iets kunnen betekenen

Tim kwam via via in contact met De Selectie. Vanaf het eerste begin had hij een heel fijn gesprek met Michiel. Tim had ook contact met een andere eventuele stageplek maar zijn motivatie was duidelijk. Tim wilde graag iets betekenen.

Bij de andere optie was alleen voor hem iets te leren op het gebied van sportmarketing, maar hier bij De Selectie was er meer speling. De Selectie was hard aan het groeien en er zou altijd werk voor hem zijn. Tim zag hier de meeste nieuwe ervaringen voor zichzelf.

Zijn eigen pad creëren

Tim heeft er geen moment spijt van gehad. Hij kon hier uitvinden wat hij nu echt leuk vond om te doen. Hij heeft een onderzoek georganiseerd en voorbereid bij Always Forward en een evenement met Pieter van den Hoogenband.

Tim kreeg tijdens zijn stage veel ruimte zodat hij goed zijn eigen pad kon creëren. Daarom was het erg leerzaam. Het verschilde per onderzoek hoeveel hij zelfstandig deed en hij kon veel eerst zelf proberen. Met het evenement had bij bijvoorbeeld meer vragen. Dan wilde hij bijvoorbeeld graag weten hoe dat eerder was aangepakt. En daar mocht hij dan zijn eigen draai aan geven.

Goede begeleiding

Tijdens z’n stage had Tim veel contact met Michiel en Jamilla. Z’n stagebegeleider was Michiel maar Jamilla heeft hem ook veel geholpen. Het verschilde per opdracht hoeveel Tim werd begeleid.

Tim heeft zich tijdens de sportmarketing niet zozeer met recruitment bezig gehouden. Vooral juist met zijn afstudeerrichting. En tegelijkertijd was zijn stage dus veel breder dan dat en kon hij veel leren op meerdere vlakken.

Gezien als mens

Tijdens de stage had Tim echt het gevoel gezien te worden. Hij was hier geen nummer. Tim voelde zich hier wel op zijn plek en had geen last van een drempel waar hij over moest bijvoorbeeld. Hij werd echt betrokken bij de activiteiten.

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid

Tim is nu aan zijn laatste opdrachten bezig en is zo goed als klaar. Zijn stage is voorbij gevlogen.

De vrijheid vond ik heel fijn.

De laatste weken heeft Tim veel thuis gewerkt. Toch was er dan veel betrokkenheid en kon hij met veel vragen bij Michiel terecht. Hij kon aankloppen wanneer hij wilde. Die verantwoordelijkheid die kreeg hij.

Prettige samenwerking

Tim kijkt terug op een fijne en leerzame stageperiode. Het was een prettige samenwerking. Geen enkel moment heeft hij een negatieve ervaring gehad eigenlijk.

Stage bij De Selectie

Nieuwsgierig geworden? Wil jij ook een stage bij De Selectie of ken jij iemand die past bij De Selectie? Laat het ons weten.

jouw recruitment marketing team