Samen Winnen - door Samenwerken Samen Beter Worden - de Selectie

Samen winnen

samen winnen

Samen winnen doe je door goed samenwerken. Samenwerken is één van de belangrijkste succesfactoren van De Selectie. Want wij werken samen in ons eigen team – én samen met het team van onze klanten.

Daarom doen we mee met de Battle4Life Obstacle Run in Julianapark Hoorn.

Win-win-win

Het is fun. Het is sportief. Het is voor het goede doel. Win-win-win.

Ons team bestaat uit een selectie van onze recruiters en onze opdrachtgevers. Want door samen te trainen en het gezamenlijk overwinnen van alle obstakels wordt onze samenwerking nog beter.

Samen winnen door samenwerken

De Selectie heeft succes. Want we groeien enorm en enorm snel. De Selectie bestaat 5 jaar – begonnen met twee personen –  en is nu zestien medewerkers rijk. De Selectie staat voor anders recruitment met een sporthart en een duidelijke missie. Holistisch en met hart voor de mens.

‘Ik vind het mooi om te zien dat we er ooit heel bewust voor hebben gekozen om ons niet te begeven op het gebied van de mensenhandel: geld verdienen aan het bemiddelen van personen. Dat heeft erg goed uitgepakt.’

Patricia van der Meij de Bie – oprichter van De Selectie

Onze ijzersterke formule zorgt dat we samen winnen

De kracht van De Selectie is samenwerken op allerlei verschillende niveaus. En ook het investeren in de eigen kracht van een bedrijf. De Selectie is gegroeid door te delen en door samen te werken. Want recruitment is teamwork.

Onze ijzersterke formule zorgt dus dat we samen winnen. Onze kennis, kunde en capaciteit, in combinatie met het netwerk en de expertise die aanwezig zijn binnen een bedrijf. De corporate recruiters van De Selectie spelen niet alleen in het shirt van de klant – ze spelen echt samen met de klant.

Samen werken = samen winnen

Wij bundelen de krachten.

Elke vacature pakken wij aan met een heel team. Dus onze corporate recruiters, onze recruitment marketeers en recruitment coördinatoren, bundelen hun krachten met het team van onze opdrachtgever.

Wij bieden Recruitment process outsourcing als een service, want je kunt bij De Selectie het beste van alle werelden hebben op het gebied van recruitment. Juist omdat wij corporate recruitment inzetten op alle niveaus.

De Selectie helpt graag anderen

De Selectie is een recruitment marketing bedrijf, maar helpt ook graag anderen. De maatschappelijke betrokkenheid maakt ook deel uit van het succes van De Selectie.

Juist ook door de sociale kant van de werkwijze en het actief betrokken zijn bij de eigen gezondheid en die van de medemens, floreert De Selectie. En dus ook door sportiviteit in het kader van je eigen grenzen opzoeken en het goede doel.

Het goede doel

De Battle4Life wordt voor en door Pisa georganiseerd. Pisa in Hoorn biedt een gastvrij huis aan mensen in Westfriesland die kanker hebben, aan hun naasten of hun nabestaanden. De Battle4Life is een battle waarin jong en oud zich inzet voor mensen die met kanker zijn geconfronteerd.

Pisa is er voor iedereen die een plek nodig heeft om met de gevolgen van die ziekte om te gaan. En ook voor naasten en nabestaanden. Bijvoorbeeld voor een gesprek, een activiteit of voor lotgenotencontact.

Om die zorg te kunnen (blijven) bieden is Pisa structureel op zoek naar inkomsten. Het is de bedoeling dat de Battle4Life een flink bedrag ophaalt.

In De Selectie Recruitment Academy verleg je je grenzen

De Selectie Recruitment Academy zoekt alleen de beste ultieme recruiters die dus wel een obstacle run aandurven.

Wij zoeken voor onze opleiding ultieme recruiter mensen die de uitdaging letterlijk en figuurlijk aankunnen. Corporate recruitment is een vak en de manier waarop De Selectie daar vorm aan geeft, is uniek.

Prestaties leveren en samen winnen als corporate recruiter

Een goede corporate recruiter ben je niet zomaar. Los van de kennis en kunde als bagage zijn andere factoren minstens zo belangrijk. Je houding, je gedrag en energie zijn belangrijke factoren voor het leveren van prestaties.

Je energieniveau en je comfortzone kennen en opzoeken zijn onmisbaar om op je top te kunnen presteren.

Sport en de werkvloer

In onze opleiding leer je dus niet alleen alles over de arbeidsmarkt en het recruitmentvak. Je ervaart ook dat wanneer je erg lang doorgaat op hoog tempo met veel weerstand – op een spinningfiets – dat je dat niet lang volhoudt.

Die vertaalslag maken we graag naar de werkvloer.

Klaar voor de Obstacle Run voor Battle4Life? Wil je meedoen in één van onze teams? Laat het ons weten want je bent meer dan welkom.

jouw recruitment marketing team