Recruitment Strategie Sessie - de Selectie

Recruitment strategie sessie

recruitment strategie sessie

Doe mee met onze strategie sessie en ontdek waar jij rekening mee moet houden in je recruitmentplannen voor 2024. Zien we je op 24 oktober in Papendal? Of op 31 oktober in het AZ Stadion?

Ja, ik schrijf me in!

Wat is jouw recruitmentplan?

Je recruitmentplan is de basis om de beste mensen naar je organisatie te trekken. Het recruitmentplan vormt dé leidraad voor het hele werving- en selectieproces.

Het is noodzakelijk dat HR professionals zich meer gaan richten op strategische en tech-driven oplossingen om het juiste talent aan te trekken. Zo zijn Artificial Intelligence in recruitment, machine learning en gebruik maken van diversiteit niet meer te onderschatten ontwikkelingen bij het maken van je recruitmentplan 2024.

Onze transfermarkt sluit nooit

Wij spelen ons spel het hele jaar door;  zowel operationeel als strategisch. Binnen de voetbalwereld draait de transfermarkt op volle toeren maar sluit op 31 augustus. Voor De Selectie sluit de transfermarkt nooit – wat is RPO – de transfermarkt in recruitment.

Met strategisch recruitment zorg je ervoor dat nieuwe medewerkers voor de lange termijn bij je organisatie passen. De Selectie heeft laten zien een topspeler te zijn en hierdoor als organisatie gigantisch te groeien.

‘Het feit dat we zoveel mensen in zo’n korte tijd bij elkaar hebben gebracht die dezelfde visie delen; dat is erg bijzonder.’

Barry Lapré – mede-oprichter en partner De Selectie en De Selectie Recruitment Academy

Collectieve Intelligentiemodel en diversiteit

In de recruitment strategie sessie 2023 van De Selectie krijg je alle tips en tricks van Stijn van der Vat en Wendy Broersen.

Stijn van der Vat – CEO van Deepler – geeft uitleg over het Collectieve Intelligentiemodel en de inzet van data/realtime monitoring bij het verbeteren van organisaties.

Wendy Broersen – CEO van Superpeople Company vertelt hoe jij werkelijk de beste persoon kiest voor je organisatie en je jouw mensen kunt behouden. Ze toont aan dat d

Wat is een recruitment strategie?

Een strategische aanpak bij recruitment zorgt ervoor dat de focus ligt op het aantrekken van mensen die passen bij de specifieke behoeften en cultuur van je organisatie.

Hierbij is je werkgeversmerk van doorslaggevend belang; hoe zichtbaar ben jij als organisatie voor je potentiële nieuwe collega’s? Een cv zegt zo weinig. De Selectie zet alles in om de juiste mensen te vinden én te binden. Dit resulteert in het aantrekken van kandidaten van een hoogwaardige kwaliteit die waarde kunnen toevoegen aan het team.

De beste recruitment strategie sessie bij De Selectie

Leer hoe je nooit meer hoeft te worstelen met hoog verloop, ongepland verzuim, of een gebrek aan medewerkersbetrokkenheid. Ontdek alles over concrete oplossingen hiervoor. En begrijp hoe je je talenten kunt behouden. Want de beste groeistrategie is behoud.

De Selectie gaat met je sparren over trends en do’s en don’ts op het gebied van recruitment in 2024. Hoe behoud je je beste mensen in een krappe arbeidsmarkt? Hoe maak je met data de juiste keuzes? We moeten creatief en met een open blik blijven kijken naar het beschikbare arbeidspotentieel.

We gaan dit jaar een verschuiving krijgen van vinden naar binden. Hoe kun jij overwinnen op de arbeidsmarkt?

Ik wil meedoen met de strategie sessies!

jouw recruitment marketing team