Recruitment Zwolle - De Selectie Zwolle op Nieuw Niveau - de Selectie

Recruitment op nieuw niveau in Zwolle

recruitment zwolle

Recruitment in Zwolle – De Selectie Zwolle is vanaf nu te vinden op dit prachtige plekje. Vanaf die hoogte hebben onze recruiters een nog beter zicht op de arbeidsmarkt en blijven topfit. Want ze gaan natuurlijk met de trap.

Recruitment in Zwolle op hoog niveau

Bij De Selectie Zwolle werken ze net als bij De Selectie Hoorn volgens het totale-recruitment-principe. Vanuit een holistische visie kijken ze naar het geheel omdat alles met elkaar is verbonden. De corporate recruiters in Zwolle doen dagelijks niets anders dan recruitment vanuit het grote geheel bekijken.

Topfit

Gaan ze elke dag met de trap om topfit te blijven?

De recruiters in Zwolle staan natuurlijk ook (bijna) allemaal klaar om in een ijsbadje te springen bij de ijsbad training. Want ook bij De Selectie Zwolle zijn alleen de beste recruiters – ultimate recruiters – aanwezig. Mensen die bereid zijn tot het uiterste te gaan en hun grenzen te verleggen, zowel persoonlijk als op hun werk.

Het recruitment team in Zwolle uitgebreid

De Selectie in Zwolle begon met Barry en Dustin als teamspelers naast Michiel bij De Selectie Hoorn. Inmiddels is De Selectie enorm snel uitgebreid. Het team in Zwolle wordt nu versterkt door Iris Hoogkamer, Kayra Schinkel, Martin Bruins en Marri-lotte Dubbeldam.

IJsbaan en erwtensoep

Hoewel Hoorn en Zwolle niet bepaald dichtbij elkaar zijn, is De Selectie toch echt één geheel. Daar wordt ook bewust aandacht aan besteed. Kortgeleden was er een teamuitje op de ijsbaan in Hoorn waar iedereen elkaar kon leren kennen tijdens de erwtensoep en op de schaatsen.

Team Hoorn meets team Zwolle

Als je het vorige teamuitje hebt gemist, is het zeker leuk om even terug te kijken. Want gezellig is het dus ook bij De Selectie. Behalve hard werken is er ook veel lol. Zie hier hoe team Hoorn meets Zwolle.

De Selectie Recruitment Academy

Nieuwe medewerkers leerden elkaar kennen op de schaats. Ook de Selectie Recruitment Academy – de opleiding tot recruiter van De Selectie – stond toen in de startblokken. De schakel tussen recruitment team Hoorn en recruitment team Zwolle is De Selectie Recruitment Academy.

Daar worden de zogenaamde hard skills en soft skills vormgegeven in een unieke recruitment opleiding. De Recruitment Academy bij De Selectie is vormgegeven door de samenwerking van Marit Oldenburger en Niels Moelard, die hun jarenlange ervaring hebben gecombineerd.

Recruitment Zwolle op hoog niveau

Letterlijk op een nieuwe locatie dus. Maar zeker ook recruitment op hoog niveau. De Selectie – Zwolle en Hoorn – daar zitten de ultimate recruiters.

We wensen team Zwolle veel succes en werkplezier op hun nieuwe thuisbasis.

jouw recruitment marketing team