Recruitment Marketing Zwolle - De Selectie nu ook in Zwolle - de Selectie

Recruitment marketing – De Selectie nu ook in Zwolle

recruitment marketing Zwolle
Dustin. Barry. Michiel. De Selectie.

Recruitment marketing Zwolle – De Selectie heeft nu ook een vestiging in Zwolle. De Selectie Hoorn is zo’n succes dat het kantoor aan de Holenweg 14 A is uitgebreid met een kantoor in Zwolle. De oprichter van De Selectie – Michiel Martens – heeft twee specialisten in huis gehaald om de nieuwe  vestiging te bemannen.

Dustin Posthuma en Barry Lapré zijn de nieuwe zeer ervaren collega’s. Zij geven bij De Selectie Zwolle nu ook vorm aan de recruitment uitdagingen, de groei- en ontwikkelingsambities, de wervingsuitdagingen en het invullen van moeilijke vacatures.

Wil jij de regie terug over jouw recruitment proces?

Met De Selectie ga jij weer de regie terug krijgen over je eigen recruitment proces.

Wij hebben een heel team van topspelers klaarstaan, die in jouw team en in jouw shirt gaan spelen en voor jou de wedstrijd op de arbeidsmarkt gaan winnen. Het totale recruitment principe past naadloos in onze holistische recruitment aanpak.

Met ons totale recruitment principe werken wij gebaseerd op onderzoek en analyse, heel gericht naar ons doel toe en sluiten wij toeval voor zoveel als mogelijk uit.

Eigenlijk kan het helemaal niet. Beter, sneller en goedkoper. Maar wij gaan het toch doen. Wij zijn De Selectie.

Wij staan voor jullie klaar. Tot snel.

Recruitment marketing Zwolle ook een holistische aanpak

Bij De Selectie geloven wij in een holistische recruitment aanpak. Een vacature staat namelijk nooit op zichzelf. Die holistische visie gaat uit van het principe dat alles met elkaar is verbonden. Dus de vacature, het team, de organisatie en de concurrentie. De kandidaat, de doelgroep, de marketing en communicatie. De voorwaarden, het proces, de procedure.

In een systeem is alles met elkaar verbonden

Het geheel is een systeem en in een systeem is alles met elkaar verbonden. Wij geloven dat voor een optimaal resultaat – en voor zoveel mogelijk invloed op dit resultaat – het belangrijk is om dit systeem als geheel te benaderen. Wij noemen dit het totale-recruitment-principe. Je leest hier meer over in Over de Selectie. 

Onze manier van werken is zo doeltreffend dat we De Selectie Hoorn kunnen uitbreiden met collega’s in Zwolle.

De nieuwe experts van De Selectie

Naast Michiel Martens – een doorgewinterde en zeer ervaren corporate recruiter en recruitment marketeer  en oprichter van De Selectie – mogen we nu ook Barry en Dustin verwelkomen.

Barry is als partner van De Selectie en business development specialist verantwoordelijk voor de commerciële strategie en business development. Hij heeft veel ervaring met sales en marketing en heeft veel expertise op het gebied van cloud computing en ict.

Dustin is als partner van De Selectie de recruitment- en arbeidsmarktspecialist. Hij is expert op het gebied van werving en selectie en heeft veel ervaring op het gebied van techniek.

Wil jij de regie terug over je werving en selectie?

We leggen je graag uit wat we kunnen doen voor jou. Dat is namelijk voor iedereen anders. En dat maakt ons uniek. Neem contact met ons op en laat je verrassen.

jouw recruitment marketing team