Recruiters Zijn Nooit Uitgeleerd - de Selectie

Recruiters zijn nooit uitgeleerd

recruiters zijn nooit uitgeleerd

Recruiters zijn nooit uitgeleerd. Want de rol van recruiter verdiept en verbreedt zich dagelijks. Ben jij iemand die bij ons het recruitersvak wil leren? Of ben jij juist diegene die een bijdrage kan leveren aan het opleiden van recruiters? Wij komen graag in contact met jou zodat wij samen met jou onze Recruitment Academy kunnen beginnen, aan het eind van dit jaar.

De Selectie heeft ambitie

Want wij willen de meest toonaangevende recruitment oplossing aanbieden in Nederland voor middelgrote organisaties met een complexe personeelsbehoefte. Binnen De Selectie is veel mogelijk en jij bent zelf medeverantwoordelijk voor het uitstippelen van jouw eigen koers.

Samenwerken staat centraal. Wij werken graag als team en dit resulteert in een fijne informele werksfeer binnen onze organisatie. Wij maken werk van andermans werkgeluk. Werken bij De Selectie betekent werken in een jonge organisatie met fantastisch werkgeverschap – wij bieden niet voor niets onbeperkt vrije dagen aan.

Bij De Selectie zijn recruiters nooit uitgeleerd

Wij helpen bedrijven dagelijks de juiste talenten te vinden. De krappe arbeidsmarkt is een uitdaging – en toch denken wij dat de war for talent onzin is. Maar we zijn zelf ook steeds op zoek naar goede recruiters. Alleen – er is geen specifieke opleiding voor dit vak.

En een vak – dat is het.

Maar veel mensen zijn zich niet bewust van de kansen en de mogelijkheden die het vak recruitment met zich mee brengt. En er zijn ook grote personeelstekorten in het recruitment vak.

Werven van recruiters

Het werven van recruitment personeel is best lastig. Er is geen specifieke recruiter opleiding. Daarnaast is er vaak weinig bekend over het recruitment vak bij degenen die een opleiding hebben die goed aansluit bij wat we zoeken. Er is vaak niet duidelijk wat een recruiter precies doet.

Irritante recruiters

Er heerst zelfs vaak een negatief beeld over recruiters. En dat beeld is onterecht – in ieder geval werkt De Selectie heel anders. Het klopt dat er veel irritante recruiters rondlopen, die bedrijven en personen veelvuldig ongevraagd lastig vallen, om te proberen personeel weg te kapen of aan te bieden.

Bij De Selectie doen wij dit niet. Wat we doen is recruitment – maar niet zo.

Recruiters gaan alleen voor eigen gewin

In de media zijn er regelmatig negatieve uitlatingen te horen over recruitment. Recruiters die alleen maar gaan voor eigen gewin. Voor veel – heel veel – geld snel een match maken, die totaal niet passend is.

Terwijl er juist zoveel mooi werk wordt gedaan in het recruitment vak. Je helpt mensen aan een mooie loopbaan en helpt organisaties ondernemen door goede mensen te vinden.

Recruitment opleiding on the job – recruiters zijn nooit uitgeleerd

Bij De Selectie zijn we op zoek naar duurzame oplossingen. Daarom zorgen wij zelf voor een opleiding voor onze nieuwe recruiters en zorgen we dat ze bij ons willen blijven werken. Wij leiden onze recruiters zelf op – een recruitment opleiding on the job.

Zo hebben wij straks het beste personeel in huis.

Ben je uitgeleerd op school – recruiters blijven leren

En niet iedereen is geschikt om als recruiter te werken.

Maar ondanks het tekort aan recruitment personeel, blijven wij alleen gaan voor de beste mensen.

Om in aanmerking te komen voor een plek bij De Selectie is het ontzettend belangrijk dat je in ons team past. Je hebt een hart voor het recruitment vak en een drive om te presteren en te scoren. Dus je bent ondernemend, flexibel, zelfstandig, communicatief vaardig en pakt je eigen verantwoordelijkheid.

Je legt de lat hoog – voor jezelf en voor je collega’s om je heen.

Want zo maken wij elkaar steeds beter.

Recruitment is een mooi vak

Het opleiden van mensen is cruciaal. Ervaren recruiters zijn schaars en onze groeidoelstellingen zijn ambitieus. Als recruiter bij De Selectie  blijf je jezelf ontwikkelen.

Interesse? Vragen?

We horen je graag.

 

 

jouw recruitment marketing team