Recruiters op Jacht - de serie van De Selectie - de Selectie

Recruiters op Jacht

recruiters op jacht

Wanted: corporate recruiters. De Selectie presenteert de trailer van de serie Recruiters op Jacht in een eigen unieke variatie op de bekende programma’s Het Jachtseizoen en Hunted.

Wanted: corporate recruiters

Geen makkelijke missie in de huidige arbeidsmarkt. Maar voor De Selectie blijkt die uitdaging eerder al een peulenschilletje. Binnen korte tijd vinden ze twee keer achter elkaar een elftal corporate recruiters. De Selectie is erg goed in zoeken en vinden – dat staat vast.

Voor een opdrachtgever heeft De Selectie een recruitment team nodig. Dat is een mooie uitdaging: hoe gaan ze dat doen?

Recruiters op Jacht: nieuw seizoen

Recruiters op Jacht is een serie afleveringen waarin De Selectie op zoek gaat naar schaars talent. Dat doen ze uiteraard niet alleen voor zichzelf maar juist ook voor hun klanten.

Per aflevering zet het team een recruitment-opsporingstechniek in. Je kunt dan denken aan referral, een talentpool, een wervingsevent, het doelgroependashboard en LinkedIn.

Het Jachtseizoen en Hunted

In het programma Het Jachtseizoen wordt de strijd aangegaan met bekende Nederlanders die voor een dag in de huid van een voortvluchtige crimineel kruipen. De aflevering op YouTube van Dylan Haegens op de vlucht is een Hardcore Edition die De Selectie inspireert om fanatiek op zoek te gaan naar recruiters.

Het opsporingsteam van Hunted staat onder leiding van een tweetal dat beroepsmatig gespecialiseerd is in het vinden van voortvluchtige criminelen. Een aantal mensen probeert uit handen te blijven van een team specialisten.

Opgeven is geen optie

De Selectie gaat actief op jacht naar corporate recruiters. Uiteraard met de nodige sportiviteit en eerder opgedane kennis in een Special Forces Experience. Wij gaan op zoek naar de uitersten.

Om je doelen te behalen heb je doorzettingsvermogen en standvastigheid nodig. Hier zie je een filmpje van onze Special Forces training op YouTube. In die training leer je onbetaalbare fysieke en mentale vaardigheden.

Doorzettingsvermogen, grenzen verleggen, obstakels overwinnen, elkaar helpen en groeien als team: dat is De Selectie.

Recruiters op Jacht voor jou?

Zoek jij ook mensen die lastig te vinden zijn? Ons team gaat voor jou op jacht.

Angst en twijfel zijn je ergste vijanden bij het streven naar je doel. Volg de serie Recruiters op Jacht en oordeel zelf.

Wij stoppen pas als we onze missie hebben volbracht.

jouw recruitment marketing team