Padel met De Selectie: meet the team - de Selectie

Padel met De Selectie: meet the team

padel met De Selectie

Kom padel spelen met De Selectie: meet the team. We beginnen het nieuwe jaar graag sportief en met jou. Op vrijdag 13 januari om 19:30 uur bij Sportcentrum Hoorn. Dit is dé manier om op een ontspannen en laagdrempelige manier De Selectie te leren kennen. Schrijf je hier in.

De Selectie trapt het nieuwe jaar graag af met jou en een potje padel

Of je nu geïnteresseerd bent in een nieuwe baan bij De Selectie of niet – je bent welkom. We maken graag kennis met collega’s en vakgenoten en iedereen die het leuk vindt om eens te voelen hoe het gaat bij De Selectie.

Bij de Selectie sparren we graag samen – op kantoor en op de padelbaan.

Werkgeluk staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn een organisatie waar hard gewerkt wordt en waar corporate recruiters worden opgeleid. Maar de basis is plezier en vertrouwen en vrijheid. Je personeelstekort kun je oplossen met werkgeluk: daar zijn we zelf het bewijs van.

Bij De Selectie gaat het om plezier hebben in alles wat je doet

‘Het doel binnen De Selectie is plezier hebben in alles wat je doet. We maken werk van werving en selectie zonder keihard te werven. Ik kwam in contact met De Selectie tijdens een ijsbad en dat vertel ik aan de meeste kandidaten die ik spreek.’

Tim Bloetjes –  corporate recruiter De Selectie en De Selectie Recruitment Academy

Tim maakte vorig jaar kennis met De Selectie terwijl hij in z’n zwembroek in een bad met ijsklontjes stapte. Voor dit event werd ook iedereen uitgenodigd en Tim schreef zich in. Zijn avontuur bij De Selectie Recruitment Academy kick off  gaat nog steeds door en hij kijkt tevreden terug op het afgelopen jaar.

Padel event met De Selectie: grijp je kans

‘Met sport en spel leer je elkaar echt beter kennen dan in een officieel gesprek. Je kunt sporten en netwerken met collega’s uit het vak. Dit is een mooie kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken. Je kunt elkaar vroeg of laat altijd nodig hebben.’

Mensen die De Selectie leuk vinden, nieuwsgierig zijn én sportief: grijp je kans. Hiervoor is een toernooi als dit ideaal. Het is goed om die contacten te hebben binnen de recruitment branche.

Padel: wat is dat?

Misschien ben jij op de hoogte van de nieuwste populaire sporten, maar als je niet weet wat een padelbaan is, is dat niet zo gek. Padel is een racket- en balsport en een soort combinatie van tennis en squash en schaken in een kooi.

De sport is ontstaan in 1969 in Mexico. In Spanje, Mexico, Andorra en Italië is het sinds de jaren 90 erg populair. Ook in Spaans Amerikaanse landen zoals Argentinië, wordt het uitgebreid beoefend.

Samen proosten op het nieuwe jaar?

We nodigen je graag uit op vrijdag 13 januari om 19:30 uur voor ons padelevent in Hoorn. Napraten en een borrel achteraf: het kan allemaal. Laten we samen proosten op een prachtig 2023.

Nog niet ingeschreven? Het kan nog steeds: ja ik doe mee!

jouw recruitment marketing team