Michiel Martens: 10-Jarig Jubileum als Ondernemer - de Selectie

Michiel Martens – 10-jarig jubileum als ondernemer

Michiel Martens 10 jaar ondernemer

Michiel Martens viert vandaag zijn 10-jarig jubileum als zelfstandig ondernemer. In 2011 begon het mooie spel van ondernemen voor hem, met een nog onzekere toekomst in het verschiet.

Michiel Martens – trots

Nu kan hij met trots terugblikken op alle mooie momenten en samenwerkingen van de eerste tien jaar. En dat niet alleen – hij kijkt  ook met veel vertrouwen naar de toekomst.

Met De Selectie, De Talentpool Nederland en Stichting Talent United wil Michiel de komende jaren nog prachtige dingen doen. Hij heeft daar enorm veel zin in. Juist dat enthousiasme en die positiviteit maken Michiel Martens tot een succesvolle ondernemer.

Succes

Je kunt als ondernemer precies doen wat anderen doen. Of je doet het net een beetje anders – beter.

Wanneer dat anders tegelijkertijd beter is, valt het toch niet mee om je ideeën in de praktijk te laten werken. Mensen – ondernemers, bedrijven, organisaties, recruiters, recruitmentspecialisten, werkzoekenden – zijn gewend aan een bepaalde gang van zaken.

Mensen zijn moeilijk uit routines te krijgen en aan wat ze gewend zijn.

Vacatures invullen of een baan vinden

Michiel Martens regelt het voor jou – maar met De Selectie en De Talentpool Nederland dus net effe anders dan de grote meerderheid.

Het succes van Michiel Martens als ondernemer is grotendeels afhankelijk van zijn doorzettingsvermogen. Ook wanneer het een tijdje tegenzit. Het vertrouwen houden in zijn eigen ideeën heeft ervoor gezorgd dat De Selectie en De Talentpool bestaan en steeds groter worden.

Michiel Martens en smart recruitment

De grote kracht achter De Selectie en Michiel Martens is hun smart recruitment. Hierbij wordt er een recruiter beschikbaar gesteld die zich tijdelijk in jouw team vestigt.

Dit heeft vele voordelen ten opzichte van de traditionele manier van werven. Op basis van zijn jarenlange ervaring in de recruitment en werving- en selectiebranche, heeft Michiel de beste opties van alle gecombineerd.

Corporate recruitment voor jouw vacature

Met zijn corporate recruitment per vacature ben jij verzekerd van een professioneel en gestroomlijnd werving- en selectietraject. Tot De Selectie samen met jou je vacature(s) succesvol heeft ingevuld.

De Selectie zoekt geen kandidaten voor jou

Samen met jou vindt De Selectie je beste sollicitanten.

En samen met jou wordt ervoor gezorgd dat jouw vacature wordt ingevuld door de enige beste. De Selectie maakt dus geen match.

Vertrouwen en samenwerking

Michiel viert het 10-jarig jubileum natuurlijk niet alleen. De Selectie is een team. Een team dat met de jaren gegroeid is en daardoor blijk geeft van het succes.

Mede dankzij de samenwerking en het vertrouwen van de anderen die deel uitmaken van De Selectie en De Talentpool, is de 10-jarige mijlpaal bereikt.

Speciale dank van Michiel Martens

Speciale dank gaat uit naar Patricia van der Meij de Bie, die Michiel vanaf het begin altijd gesteund heeft.

Zij haalt het beste in mij naar boven.

Vanaf het allereerste begin is ook Erik Tenniglo betrokken bij alle activiteiten. Frank Jol heeft een belangrijke rol gespeeld bij het oprichten van Talent United. En Dustin Posthuma, Barry Lapré, Kaj Bartele, Kimberley de Bos en Jamilla Burggraaf gaan de komende jaren mooie nieuwe successen vieren.

jouw recruitment marketing team