Meest Invloedrijke Recruitment Marketeer bij De Selectie - de Selectie

Meest Invloedrijke Recruitment Marketeer bij De Selectie

meest invloedrijke recruitment marketeer

Meest Invloedrijke Recruitment Marketeer bij De Selectie – Michiel Martens van De Selectie Hoorn valt dit jaar in de prijzen. Hij gaat er vandoor met de prijs in de categorie Recruitment Marketing – een nieuwe categorie bij de verkiezingen dit jaar.

Voor het elfde jaar achtereen zijn de Awards uitgereikt aan de Meest Invloedrijke Recruiters van Nederland. Dit jaar voor het eerst met een eigen Award Event in Huize Frankendael in Amsterdam.

Meest invloedrijke recruitment marketeer – winner public award

Michiel is erg blij met die prijs:

Binnen ons vakgebied recruitment zie je dat recruitment marketing steeds belangrijker wordt. Daarom is het gaaf om te zien dat onze dienstverlening aansluit bij deze landelijke trend. Wij zijn met De Selectie specialist op het gebied van recruitment marketing en hebben een ijzersterk en onderscheidend concept ontwikkeld.

Prachtig dus dat we dan meteen de eerste prijs in wacht slepen. Want dat is een blijk van waardering voor wat we aan het neerzetten zijn. Ik mag mij nu een jaar lang Meest Invloedrijke Recruitment Marketeer noemen: een mooier compliment kun je mij niet geven.

Verkiezing Meest Invloedrijke Recruiter

De verkiezing is een initiatief van Bas Westland, hoofdredacteur van de blog EmploIT.nl. De verkiezing vindt elk jaar plaats sinds 2009. Maar de titel Meest Invloedrijke Recruiter van het jaar krijg je niet zomaar.

Om mee te kunnen doen aan de verkiezing is het nodig dat je genomineerd bent door je vakgenoten, klanten of kandidaten. En dat in de categorieën Agency, Corporate, Interim, Talent, Sourcing of Recruitment Marketing. Daarnaast is er per organisatie één genomineerde kandidaat toegestaan.

Na de nominatieronde volgt er een verkiezingsronde en daarbij zijn er een Publieksprijs en een Juryprijs te vergeven. Maar genomineerde kandidaten bepalen zelf of ze meedoen aan de Juryprijs, de Publieksprijs of beide.

jouw recruitment marketing team