Leren en Topsport Combineren bij De Selectie - de Selectie

Leren en topsport combineren: Lisanne brons op WK

leren en topsport combineren

Leren en topsport combineren: dat kan bij De Selectie. Na de zomervakantie hebben wij weer plek voor nieuwe stagiairs die tegelijkertijd willen leren en presteren. Net zoals Lisanne die met het Nederlandse team brons haalt op het WK beachhandbal. Lijkt het je wel wat om bij ons je stage in te vullen in Zwolle of Hoorn? Laat het ons weten.

Lisanne vertrekt tijdens stage naar WK en haalt brons

Midden tussen de opdrachten, het studeren en het werken bij De Selectie door vertrekt Lisanne naar Kreta. Ze hoopt op een plek in de top 3 en dat lukt. Zij en haar team pakken brons op het WK in Griekenland.

Lisanne combineert haar stage bij De Selectie en topsport en dit doet ze met groot succes. Na die fantastische prestatie richt ze zich weer op haar afstuderen en dat komt ook helemaal goed.

Leren en topsport combineren is vaak moeilijk

Leren en sporten op hoog niveau is vaak moeilijk te combineren met een reguliere baan of studie. Je kunt tegen vele hindernissen aanlopen. Je wedstrijden en toernooien kunnen samenvallen met je tentamens. Of het tijdstip dat je op een training moet zijn is niet haalbaar met de reistijd die je hebt vanuit je stageplek.

De vele uren die je besteedt aan trainen, wedstrijden, reizen, fysiotherapeut et cetera  zijn vaak net de uren die je ook op school moet zijn of die je aan je studie of aan je stage moet besteden. Sporttalenten moeten veel tijd investeren in de voorbereiding op wedstrijden en kunnen lastig volgens een strak rooster naar school gaan of naar hun stageplek.

Je stage bij De Selectie kun je prima mixen met topsport

Flexibiliteit is het toverwoord. En natuurlijk hard werken en plannen. Maar zonder werkgever of school die jou de ruimte geeft, is het haast niet te doen. Bij De Selectie is het combineren van leren en topsport juist prima te doen vanwege de vrijheid en grote eigen verantwoordelijkheid die je krijgt.

Werken, studeren en veel sporten in de avond op lastige tijden is voor Lisanne toch mogelijk, omdat ze haar tijd goed zelf mag indelen.

Brons bij WK beachhandbal op Kreta en afstuderen tegelijkertijd

Lisanne doet voor haar studie Commerciële Economie een opdracht op het gebied van employer branding bij De Selectie. Ze gaat 21 juni naar het WK beachhandbal op Kreta en de week ervoor naar de EBT finals op Sicilië. Maar in dezelfde week moet ze ook het definitieve onderzoeks- en adviesrapport inleveren voor haar afstudeerstage.

Een pittige uitdaging maar ze behaalt een plek in de top 3. En daarna studeert ze af.

Extra steun nodig als jong sporttalent?

Bij Stichting Talent United is alle expertise in huis om jou verder te helpen met je vragen. Een team van experts uit onze regio staat klaar om onze talenten beter en sterker te kunnen maken. We hebben ondernemers bereid gevonden om te investeren in die talenten en de talentontwikkeling en topsport in Westfriesland.

Topsporttalenten kunnen tegen extra uitdagingen aanlopen en wij helpen je daarbij.

Topsport combineren met leren bij De Selectie

De Selectie is geen standaard recruitment organisatie. De Selectie staat voor continue blijven ontwikkelen, elke dag beter worden en alles geven voor een goede prestatie. Net als in de topsport. Bij ons is veel mogelijk en jij bent zelf medeverantwoordelijk voor het uitstippelen van je eigen koers.

Ook een stage bij ons?

jouw recruitment marketing team