Hoog (op) bezoek bij Talent United en De Selectie - de Selectie

Hoog (op) bezoek bij Talent United en De Selectie

Deze week hadden wij weer een bijzondere gast op bezoek op kantoor bij De Selectie en Talent United. Niemand minder dan Ellen Hoog was de special guest van de jaarlijkse Talent United Sport College Tour 2019 en wij waren natuurlijk vereerd met dit hoge bezoek!

Met haar medailles op zak was Ellen naar Hoorn afgereisd om haar kennis en ervaring te delen met de talenten en het team van Talent United. Deze meervoudig Olympisch- en Wereldkampioen had veel mooie verhalen en tips voor de jonge topsporters en het was wederom een zeer inspirerende en leerzame Sport College Tour. Natuurlijk mochten de talenten even aan Olympisch goud ruiken!

Ernesto, Vera, Louis, Ellen….wie wordt onze volgende gast?

Na de eerste Talent United Sport College Tour met Ernesto Hoost en Vera Koedooder hadden wij vorig jaar Louis van Gaal op bezoek. Wij zijn ontzettend trots en blij met al deze bijzondere gasten en ervaringsdeskundigen uit de topsport die hun kennis met ons willen delen. Natuurlijk zijn wij nu al druk bezig met de gast voor de volgende editie, want dat er een volgende editie gaat komen staat vast. Dit exclusieve evenement wordt iedere keer ontzettend goed gewaardeerd door de talenten, het team, de supporters en de sponsoren die kunnen genieten van deze unieke momenten! Vanaf €100,- per jaar heb je al een seizoenkaart bij Talent United en ben je er de volgende keer ook bij als supporter!

De synergie tussen De Selectie en Talent United – Een bron van talent!

Stichting Talent United en De Selectie zijn beide gevestigd aan de Holenweg 14A op het complex van Sportcentrum Hoorn. De Selectie biedt Talent United deze werkruimte aan, zodat de stichting hier geen kosten voor hoeft te maken. Daarnaast is iedereen uit het team van De Selectie vrij om werktijd te investeren in het ondersteunen van Talent United. Wij weten inmiddels uit ervaring dat wij ontzettend veel kunnen leren van al deze jonge topsporters uit Westfriesland en het sterke team daaromheen. Het is een bijzonder en inspirerend netwerk en wij ondersteunen dit initiatief waar wij kunnen. Het idee om talentpools op te bouwen voor onze klanten hebben wij bijvoorbeeld opgedaan tijdens onze activiteiten voor Talent United dus de samenwerking levert ons beiden veel positiefs op. Talent scouten en talent ontwikkelen bij De Selectie en Talent United – Een bron van talent!

jouw recruitment marketing team