Genomineerd voor de NHN Business Awards! - de Selectie

Genomineerd voor de NHN Business Awards!

Hoe gaaf! De Selectie is door de jury van de NHN Business Awards genomineerd en doet dit jaar dus mee in de strijd.

WIE IS DE BESTE ONDERNEMER VAN Noord -Holland-Noord IN 2019?

Hoe gaat het in zijn werk? De organisatie van de NHN Business Awards legt het uit.

Voor de NHN Business Awards gaan we voor het 6e jaar op zoek naar inspirerende ondernemers in Noord-Holland boven het NoordZeekanaal. Op donderdag 28 november vindt de spannende finale plaats in de Cultuurkoepel in Heiloo.

We onderscheiden in 2019 4 bijzondere categorieën en 5 Awards:

  • Grootbedrijf voor bedrijven met 100+ fte.
  • MKB Midden voor bedrijven met 10 -100 fte.
  • MKB Klein voor bedrijven met 0 – 10 fte.
  • Thema Award: Sector Energie & Duurzaamheid
  • NHN Publieks Award

Er wordt tijdens de jurybezoeken beoordeeld op 5 criteria: Groei en Ontwikkeling, Financiele Gezondheid, Medewerkersbeleid, Duurzaamheid en Regionale betrokkenheid. Voor de Thema Award komt daar natuurlijk nog een extra vraag bij over Energietransitie.

Daarnaast letten de juryleden ook op zaken als communicatie, inspiratie en ondernemerschap in het algemeen en natuurlijk wordt er een punt gegeven voor de ontvangst en presentatie. Voor alle criteria wordt een rapportcijfer gegeven. Het laatste cijfer op de lijst wordt op 28 november gegeven worden voor de finalepitch, die iedere finalist zal geven.

BEKENDMAKING FINALISTEN 2019 TIJDENS INSPIRATIEDAG ENERGIE & DUURZAAMHEID

Voor het eerst zullen de 12 finalisten van de NHN Business Awards op een bijzondere locatie bekend gemaakt worden.
Op donderdag 17 oktober vindt namelijk de eerste Inspiratiedag Energie & Duurzaamheid plaats in de Meent Bauerfeind in Alkmaar.

Dit groots opgezette evenement zal ruim 1000 ondernemers uit de regio trekken met vele landelijke en regionale sprekers op het gebied van Energie & Duurzaamheid, een beurs van 1500 m2, waar ondernemers uit de sector zich presenteren, workshops, clinics en een grote hackathon voor studenten MBO en HBO uit de regio.

Alle bedrijven die zich inschrijven om kans te maken op een van de Awards zijn verplicht om tijdens de bekendmaking om 15.30 uur aanwezig te zijn, daar er direct interviews zullen volgen met de finalisten door diverse media.
Uiteraard ben je van harte welkom om de hele dag met ons mee te maken. Meld je hier aan, dan ontvang je van ons een mail met alle workshops en lezingen waar je je voor kunt opgeven.
Er zijn geen kosten aan verbonden. Net als aan de NHN Business Awards overigens. Je kunt er alleen maar mee winnen. Mooie ervaringen, nieuwe kennis en prachtige prijzenpakketten.

NHN Business Awards Magazine
Het is een bijzonder jaar voor de NHN Business Awards, want naast de mooie Inspiratiedag gaat onze partner TMG/Noordholland Dagblad een eigen magazine maken voor de NHN Business Awards.
De 12 finalisten krijgen hier o.a. allemaal een groot interview in. Begin november wordt dit magazine huis-aan-huis bezorgd in Noord-Holland boven Amsterdam.

jouw recruitment marketing team