Evenement Recruiters op Jacht - de Selectie

Evenement Recruiters op jacht: 14 april

evenement recruiters op jacht

Ben je een recruiter of heb je een wervingsprobleem? De Selectie trakteert recruiters en bedrijven met een wervingsprobleem op 14 april op een uitgebreid programma.

Karten, lasergame, escaperoom

Het evenement Recruiters op jacht bestaat uit een programma met daarin de onderdelen karten, lasergame en escaperoom. Dat is niet voor niks. Bij De Selectie pakken wij alles aan om alle technieken te gaan beheersen.

Alles is met elkaar verbonden – je lichaam en geest – maar ook de uitdagingen op de werkvloer. Als corporate recruiter bij De Selectie benader je altijd het systeem in z’n geheel.

Snelheid, doelgerichtheid, oplossingsgerichtheid en creativiteit

Ben jij een echte corporate jager en wil je worden uitgedaagd en getraind?

We gaan jou testen op je snelheid, doelgerichtheid, oplossingsgerichtheid en creativiteit met karten, lasergame en het ontsnappen uit een escaperoom. Want al die vaardigheden zijn onmisbaar in de zoektocht naar schaars talent. Dit soort vaardigheden leer je onder andere door dat ook echt te gaan doen.

Dichterbij een oplossing van je wervingsprobleem

Heb je een wervingsprobleem?

Zoek jij mensen die lastig te vinden zijn?

Je bent welkom om op dezelfde dag van de Recruiters op jacht gebruik te maken. Bij het evenement denken de Recruiters op jacht die middag met je mee om je probleem in kaart te brengen en je dichterbij een oplossing te brengen. Ons team gaat voor jou op jacht.

En natuurlijk is er een echte wervingscase waar wij met z’n allen onze tanden in gaan zetten.

De serie Recruiters op jacht

In de serie Recruiters op jacht van vijf afleveringen is De Selectie op zoek naar schaars talent. Dat doen ze uiteraard niet alleen voor zichzelf maar juist ook voor hun klanten.

Per aflevering zet het team een recruitment-opsporingstechniek in. Je kunt dan denken aan referral, een talentpool, een wervingsevent, het doelgroependashboard en LinkedIn.

Kijk hier de trailer van Recruiters op jacht op YouTube. In Recruiters op jacht Aflevering 1 Referral gaat De Selectie op zoek naar een lead recruiter met een super schaars profiel via referral. Ook kun je zien hoe ze een corporate recruiter vinden in Recruiters op jacht Aflevering 2 Talentpool. En in Recruiters op jacht Aflevering 3 LinkedIn zie je een volgende uitdaging: op zoek naar een senior recruiter op LinkedIn.

De Selectie op YouTube: nog geen abonnee?

Aflevering vier en vijf van Recruiters op jacht volgen nog dus hou LinkedIn en YouTube in de gaten.

Ben je nog geen abonnee van De Selectie? Schrijf je in op het YouTube kanaal van De Selectie voor alle filmpjes.

En voor alle films die nog komen gaan – want De Selectie groeit en blijft groeien. Beeldmateriaal is onmisbaar in de huidige arbeidsmarkt en dat laten we ons geen twee keer zeggen.

En het resultaat blijkt: er is een grote schaarste aan recruiters maar De Selectie heeft ze.

Plezier, kennisdelen en netwerken

De Selectie organiseert het Recruiters op jacht evenement bij Coronel Sports B.V.  – het meest veelzijdige sportcentrum van ’t Gooi. Het wordt een middag waarop plezier, kennisdelen en netwerken samenkomen. Want samen kunnen we meer dan alleen.

‘Alleen kun je niets, je moet het samen doen.’

Johan Cruijff

Doe je mee met dit unieke evenement?

jouw recruitment marketing team