Doeltreffende wervingsavond bij Jumbo Monique - de Selectie

Doeltreffende wervingsavond bij Jumbo Monique

Jumbo Monique opent in Heerhugowaard een nieuwe vestiging en in december hebben zij 100 hulpkrachten nodig. Hoe kom je in korte tijd aan zoveel goede nieuwe medewerkers? Samen met het team van Jumbo hebben wij een doeltreffende strategie uitgestippeld waarmee wij deze 100 hulpkrachten willen gaan treffen. Letterlijk en figuurlijk!

Na een succesvolle videocampagne hebben wij 60 aanmeldingen en video-pitches ontvangen via ons Whatsapp-account en zijn al deze potentiële hulpkrachten aanwezig geweest tijdens de eerste van twee wervingsavonden. Het was een groot succes! Midden in de bouwput op de locatie van de nieuwe vestiging kon iedereen kennismaken met de collega's van Jumbo Monique tijdens een speeddate.

Onder leiding van twee speelsters van het Nederlands Dodgeball-team werd gekeken hoe doelgericht deze nieuwe medewerkers waren en door middel van observaties en teamopdrachten werd gekeken naar houding, gedrag, inzet en teamgeest. Het was een geslaagd event vol energie waarin duidelijk werd wat "de kracht van samen" is. Wij kijken nu al uit naar de volgende wervingsavond in november: op naar de 100 hulpkrachten!

jouw recruitment marketing team