Battle4Life - Samen Obstakels Overwinnen - de Selectie

Battle4Life

Battle4Life

Wij dagen onszelf uit op professioneel, mentaal en fysiek vlak. Weer meedoen met de Battle4Life obstacle run is een mooie opwarmer voor de Elfstedentriatlon. Bij De Selectie willen we ook graag iets betekenen voor een ander en we steunen hiermee Pisa.

Samen obstakels overwinnen

Een heftig parcours voor de afvaardiging van De Selectie. Met z’n allen de uitdaging aan van allerlei obstakels zoals monkeybars, zakspringen, touwklimmen, tijgeren, over muren klimmen en nog veel meer.

‘Het was goed om dit samen te doen. Je merkt dat je elkaar door obstakels heen kunt helpen; dat is goed voor de teambuilding. Ik denk dat dat het belangrijkste is.’

‘Typerend voor De Selectie: we doen ’t met elkaar.’

Remco Bruijns  – corporate recruiter De Selectie en De Selectie Recruitment Academy

Heftig parcours door koud water

Samen door het IJsselmeer zwemmen en door sloten banjeren: het was best zwaar en erg koud. Maar het was ook hartstikke gezellig en ze hebben samen het hele parcours afgelegd.

‘Het IJsselmeer en de sloten waren koud. Je lijf krijgt echt wel steeds een klap te verduren. We hadden afgesproken dat we het met z’n allen zouden uitlopen. We moesten elkaar er wel doorheen slepen.’

‘En na afloop samen een lekker drankje in de zon. Dat hoort er ook bij.’

Remco

Angsten overwinnen dankzij de teamgeest

‘Ik heb wel heel wat angsten overwonnen. Hoogte is voor mij best een uitdaging. En de Water Cage vond ik niet bepaald fijn; je probeert nog een beetje je hoofd boven water te houden. Maar je hebt geen keus.’

‘De omstandigheden waren een extra obstakel; het water was erg koud. Het leek wel een soort Wim Hof IJsbad challenge in een hindernisparcours.’

‘Wat ik met de collega’s onderling heel leuk vond is het samenwerken. Dan ontstaat gauw die teamgeest.’

Stef Weijers – corporate recruiter De Selectie en De Selectie Recruitment Academy

Een sportieve uitdaging in combinatie met het goede doel

Op Hemelvaartsdag 18 mei 2023 vond alweer de zesde editie van de Battle4Life plaats. De obstacle run werd georganiseerd door vrijwilligers en de opbrengst komt geheel ten goede aan Pisa. Doel was dan ook dat deelname aan de run gesponsord werd.

Pisa in Hoorn biedt een gastvrij huis aan mensen die kanker hebben en aan hun naasten of nabestaanden in West-Friesland. Zij ondersteunen die mensen samen met vrijwillige medewerkers en vergroten zo de emotionele veerkracht van hun bezoekers.

‘Een hele mooie combinatie van wederom een sportieve uitdaging met het team en tegelijkertijd geld ophalen voor Pisa.’

‘Leuk om in een andere setting bezig te zijn. Zo help je elkaar door alles heen. Zo start je als team en kom je als team weer binnen. Dat is het leuke ervan.’

Stef

600 kilometer Elfstedentriatlon

De Battle4Life is fysiek maar een voorproefje van de Elfstedentriatlon waar De Selectie ook aan meedoet. Er wordt al flink getraind en de aanschaf van zwemkleding voor in het koude water is onderwerp van discussie.

‘Ik ga 200 kilometer fietsen. Algemene conditie is wel belangrijk.’

Stef

Maarten van der Weijden zal de Tocht der Tochten van 600 kilometer achter elkaar zwemmen, fietsen en lopen –  met zo min mogelijk rust.

Van 18 tot en met 24 juni 2023 gaat hij die extreme uitdaging aan en zamelt daarmee geld in voor kankeronderzoek. Met zijn stichting hoopt Maarten het leven van voormalige, huidige en toekomstige kankerpatiënten te verbeteren.

Gezonde geest + gezond lichaam = optimaal presteren

Bij De Selectie blijf je grenzen verleggen. We zijn ons allemaal bewust van het belang van een gezonde geest en een gezond lichaam. Mentaal fit en fysiek sterk zijn, zorgen voor een goede balans om op topniveau te kunnen presteren. Daarom hebben we nu ook een vitaliteitscoach bij De Selectie. 

Vorig jaar deed De Selectie al mee aan Battle4Life want samen winnen doe je door goed samenwerken.

Samenwerken is één van de belangrijkste succesfactoren van De Selectie. Wij werken samen in ons eigen team – én samen met het team van onze klanten.

jouw recruitment marketing team