Barry van der Vaart - Nieuw bij De Selectie - de Selectie

Barry van der Vaart nieuw bij De Selectie

Barry van der Vaart

Barry van der Vaart heeft de overstap gemaakt naar De Selectie. De senior corporate recruiter met ervaring binnen de techniek is een waardevolle aanwinst voor ons team waar wij ontzettend blij mee zijn.

Recruitment personeel is schaars

En toch presteert De Selectie het om binnen een jaar te groeien van twee mensen naar tien. De Selectie haalt nu Barry van der Vaart binnen als ervaren corporate recruiter. Barry kent Michiel vanuit het verleden en vindt de ontwikkelingen die hij laat zien binnen zijn eigen bedrijven erg interessant.

Barry werkt bij veel verschillende grote bedrijven en merkt op dat Michiel een groep om zich heen heeft verzameld met veel kennis en kunde. De Selectie is een verzameling van expertise wat betreft recruitment en recruitment marketing.

Veel recruitment kennis bij De Selectie

Barry van der Vaart is enthousiast over De Selectie en overweegt om ook voor zichzelf te beginnen. Hij komt erachter dat hij zelf toch behoefte heeft aan een team. Aan mensen om hem heen. Dan besluit hij contact op te nemen met Michiel.

Er is contact met verschillende personen van De Selectie, waaronder Michiel en Dustin. Dat bevalt goed. Barry merkt dat er enorm veel recruitment kennis in de organisatie aanwezig is.

Vanuit verschillende opdrachtgevers aan de slag

Barry zelf is vooral grote klussen gewend voor grote bedrijven. Juist het gegeven dat De Selectie zich ook voor de kleine bedrijven inzet, is een nieuwe en welkome uitdaging voor Barry.

Omdat hij vanuit grote bedrijven heeft gewerkt oftewel een grote organisatie, was hij als recruiter alleen in dienst van dat bedrijf. Wat hij zo uitdagend vindt aan De Selectie is dat hij nu vanuit verschillende opdrachtgevers aan de slag mag met uiteenlopende recruitment vraagstukken. Om alles op te pakken op recruitment vlak – variërend van een employer brand neerzetten tot het opleiden van mensen.

Een hecht team

Wat de doorslag geeft is het team. Barry heeft een goed gevoel bij de mensen met wie hij gaat samenwerken. Het contact met Dustin, (andere) Barry en Michiel is doorslaggevend.

Barry omschrijft zichzelf als een mensenmens. Hij maakt graag onderdeel uit van een team. De sportieve inslag van De Selectie vindt hij ook erg leuk. Hij mag zelf graag een rondje hardlopen.

Juist de verschillende karakters van degenen die bij De Selectie werken, maken dat het zo’n succes is. Iedereen versterkt elkaar. De verschillende kwaliteiten van de medewerkers kunnen elkaar aanvullen en daar wordt De Selectie als team alleen maar beter van.

Resultaatgericht en kwaliteit

Wat De Selectie bindt, is dat er wordt gekeken naar de mens. Barry levert graag resultaat en kwaliteit. Dat is wat de visie is van De Selectie en wat ook tot uitdrukking komt in de Recruitment Academy. Er wordt samen gewerkt.

Barry gaat als senior recruiter niet in zijn eentje aan het werk. Juist omdat het samen met elkaar gebeurt, kun je als bedrijf nog verder groeien. Dat is wat ook weer terugkomt in de Recruitment Academy. Daar worden andere jonge recruiters opgeleid die ook weer voor De Selectie kunnen kiezen.

Bouwen

De Recruitment Academy is voor Barry ook een reden om voor De Selectie te kiezen. Hij houdt van het meebouwen en meehelpen. De Selectie is in een jaar tijd enorm hard gegroeid. Hij vindt het fantastisch om daaraan te gaan bijdragen – het opleiden van mensen en het zorgen dat de organisatie nog verder kan groeien.

Een hechte club

Barry heeft in zijn verleden toch in organisaties tot zelfs een paar duizend man gewerkt. Zijn debuut bij De Selectie is die bij de kleinste club ooit. Het is zijn bewuste overweging geweest om juist daarom bij De Selectie te willen werken.

De Selectie is een hechte, kleine, warme club, met mensen die ervoor willen gaan. Het is belangrijk jezelf te kunnen zijn bij elkaar. Elkaar kunnen versterken.

Dat is wat Barry vindt bij De Selectie.

 

 

 

jouw recruitment marketing team