Goed voorbeeld doet volgen? - de Selectie

Goed voorbeeld doet volgen?

"Uiteindelijk heeft de samenwerking ons een nieuwe collega opgeleverd en dit keer zonder hoge fee te moeten betalen."

Rolan Robotics uit Zwaag deed in juni de deuren open voor iedereen die eens een kijkje achter de schermen wilde nemen bij dit bijzondere bedrijf. Het was een daverend succes met een hoge opkomst, veel enthousiaste reacties en diverse open sollicitaties als resultaat. Via een online campagne van De Selectie werd ook een zeer lastige vacature ingevuld, dus al met al een zeer succesvolle maand waarin focus op zichtbaarheid bij potentiële collega's direct zijn vruchten af heeft geworpen. Hans Stam van Rolan Robotics vertelt over de samenwerking met De Selectie.

Met welke uitdaging heeft De Selectie jou geholpen?
Met het vinden van een goede PLC-programmeur. Daarnaast ook goed kunnen sparren over het vinden van de juiste medewerkers.

Natuurlijk zijn er verschillende partijen die hierbij kunnen helpen. Waarom heb jij voor De Selectie gekozen?
Wij hebben elkaar ontmoet bij een bijeenkomst van de Westfriese Bedrijven Groep en hadden wel een klik, ondanks het feit dat ik geen goede ervaringen had met bureaus binnen de arbeidsbemiddeling. Ze dringen zich niet teveel op en komen met goed advies.

Wat doet De Selectie anders dan anderen?
Luisteren.​ Daarnaast werken en werven ze echt voor Rolan, ze zetten niet zichzelf centraal maar ons bedrijf. Uiteindelijk heeft de samenwerking ons een nieuwe collega opgeleverd en dit keer zonder hoge fee te moeten betalen.

Sommige bedrijven zijn wat terughoudend en afwachtend als het gaat om nieuwe initiatieven als die van De Selectie. Wat zou jij tegen deze bedrijven willen zeggen?
Zeker de moeite waard om een keer gebruik te maken van de diensten van De Selectie, het is voor ons een bijzonder prettige en effectieve samenwerking geweest die wij graag voortzetten!

jouw recruitment marketing team