Arbeidsmarktscan - Martin Leert Door - de Selectie

Arbeidsmarktscan – Martin Leert Door

arbeidsmarktscan

Arbeidsmarktscan en een NL Leert Door traject - Martin heeft een nieuwe baan. Hij  heeft deze week dus op de meest succesvolle manier zijn NL Leert Door traject afgerond.

Arbeidsmarktscan - Talentpool - NL Leert Door - tegelijkertijd

Martin zat in De Talentpool. De Talentpool maakt gebruik van circulair recruitment.

Via De Talentpool Westfriesland was Martin op zoek naar een leuke nieuwe baan. Hier had hij zich ook aangemeld voor NL Leert Door - een programma met gratis ontwikkel- en loopbaanadvies. En hier heeft hij geen spijt van gekregen.

Arbeidsmarktscan geeft vertrouwen in kansen op de arbeidsmarkt

Martin: Deze vier gesprekken hebben mij net die boost gegeven die ik even nodig had. Het resultaat van de arbeidsmarktscan gaf mij veel vertrouwen in mijn kansen op de arbeidsmarkt.

Dankzij de inzichten en het advies uit de vervolggesprekken ben ik in contact gekomen met mijn nieuwe werkgever.

Ik heb nu echt een heel gave baan

Mijn kennis en ervaring van ICT en elektrotechniek zet ik in om op afstand online evenementen in goede banen te leiden. Ik maak optimaal gebruik van mijn kennis en talenten en ik heb ook nog eens een baan die toekomstbestendig is.

Hulp van De Selectie en De Talentpool Westfriesland

Martin: Ik ben echt superblij met de hulp die ik vanuit De Selectie en De Talentpool Westfriesland  heb gekregen!

Ook meedoen met NL Leert Door?

Het traject bestaat uit een arbeidsmarktscan en vier gespreksuren met een ervaren loopbaancoach. Het traject resulteert in een maatwerk ontwikkeladvies waarmee jij direct aan de slag kan.

Het geeft inzicht in jouw kansen op de arbeidsmarkt. En hoe deze te vergroten om duurzaam inzetbaar te worden of blijven.

Arbeidsmarktscan kijkt naar perspectief op de arbeidsmarkt

De Arbeidsmarktscan kijkt namelijk niet alleen naar het huidige arbeidscontract en wat iemand verdient. Er wordt ook gekeken naar het perspectief op de arbeidsmarkt. Op basis van o.a. leeftijd, beroep, opleiding en regio geeft de scan met een score aan hoe groot de kans is dat iemand de komende jaren aan het werk kan blijven.

Gratis coaching traject

Pak jij die kans? Meld jezelf nu alvast aan voor dit gratis coaching traject. De subsidie kan vanaf 1 december worden aangevraagd.

Op = op

Want voor deze subsidie geldt: op is op. De subsidieregeling is er voor iedereen tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd. Iets voor jou?

Neem dan nu contact op. De verwachting is dat de subsidiepot snel leeg is. Meld je dus snel aan.

Eerst meer informatie? Neem contact op met Michiel Martens via michiel@deselectie.nl of bel 06 46305041

DeSelectie-WestfrieseTalentPool-scaled-2
jouw recruitment marketing team